Ние очакваме софиянци да подкрепят реалния кандидат и това е

...
Ние очакваме софиянци да подкрепят реалния кандидат и това е
Коментари Харесай

Демократична България: Само арх. Игнатов може да донесе промяната в София

Ние чакаме софиянци да поддържат действителния претендент и това е арх. Борислав Игнатов. Той е единственият човек, който може да донесе и реализира смяната в София. Това сподели съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов, откакто от политическата групировка записаха листите си за общински съветници, районни кметове и кметове на кметства в общинската изборна комисия, съобщи БГНЕС.
„ Промяната в ръководството на един град е претендент за кмет, който може да бъде кмет и може да бъде подсилен от листа от общински съветници, която е с ясна политическа принадлежност, а не дифузни сборове от всички вероятни боклуци от политическото храносмилане на българската политическа система, които и сега ни се оферират “, съобщи Иванов. Той разяснява, че кандидатурите на Йорданка Фандъкова и Мая Манолова не са опция и избор.
„ Хората няма да одобряват концепцията да избират сред Мая Фандъкова и Йорданка Манолова и грешката не е инцидентна. Това не е избор и това не е опция. Ние чакаме софиянци да поддържат действителния претендент и това е арх. Борислав Игнатов “, уточни още Христо Иванов.
От своя страна ген. Атанас Атанасов съобщи, че би трябвало да се промени положението на София. „ Всички упования на софиянци са да има смяна. Смятаме, че ние сме смяната “, акцентира той и добави, че опитът да се симулира борба сред два коня – Фандъкова и Манолова, които се командват от едно и също място, ще бъде безуспешна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР