Ние нямаме бюджет, с който общините да работят. Това е

...
Ние нямаме бюджет, с който общините да работят. Това е
Коментари Харесай

БСП организира лидерска среща за третия мандат, ПП се готви за избори

Ние нямаме бюджет, с който общините да работят. Това е една от аргументите, поради която ще търсим обединяване.

Това сподели пред Euronews Bulgaria депутатът от Българска социалистическа партия Веска Ненчева.

Третият мандат е спешен. Това, което коментирахме е, че търсим допирните точки за значимите неща, обстановката в действителност е тежка и спешна. Затова тръгнахме с лидерска среща, с цел да кажат водачите имат ли желание да поддържат кабинет.

Тази заран чух за решението на Политическа партия да не поддържат кабинета, само че отново споделям, това започва с лидерска среща, ще забележим какво ще се схванат.

За всички е ясно за какво тъкмо през вчерашния ден пристигна тая публикация (Die Welt: България – страната, която скрито избави Украйна – бел ред.) и се напомня една тематика, която е изчерпана от наличие. Аз съм от Пловдив-област, културата на хората там е, че за този тип промишленост би трябвало да има тишина. Като изнасяме оръжия преди, за какво е значимо в този момент да взимаме решение публично, разяснява още Ненчева.

До 23:30 продължи съвета ни, това е една от аргументите да не подкрепим мандата, че малко или доста е жертван, сподели депутатът от Политическа партия Михал Камбарев. Единствен късмет е хартиената бюлетина, само че може би ще ги е позор от това.

Това беше единственият метод да помогнем на Украйна – нямаше различен метод, те щяха да излязат от обединението, всичко да иде при Радев, това е единственият метод, по който България можеше да е потребна на Украйна, зави той във връзка същата публикация.

Ние се готвим за избори, дадохме мандат за договаряния с Демократична България и „ Спаси София “ и всички демократични сили отвън този парламент.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР