Ние няма как да се съгласим със секирата, която ни

...
Ние няма как да се съгласим със секирата, която ни
Коментари Харесай

Доходите трябва да се повишат, а не да се режат

Ние няма по какъв начин да се съгласим със секирата, която ни е подготвило служебното държавно управление. Става дума за заледяване и рязане на разноски, лишаване на данъчни облекчения и повишение на налози, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на среща с гласоподаватели от Пловдив. Тя бе посрещната от водачите на листата на " Българска социалистическа партия за България " в града под тепетата Иван Петков и в Пловдив област Манол Генов.
За нас най-важно е да овладеем инфлацията, растежа на цените и да увеличим приходите, уточни Нинова. Тя напомни, че с помощта на Българска социалистическа партия детски градини и ясли са безплатни; увеличени са майчинство и детски надбавки; въведен е необлагаем най-малко за младите фамилии от 600 лева за едно дете и 1200 лева за две деца; безвъзмездни учебници от 1-ви до 12-ти клас; 300 лева еднократна помощ за децата от 1-ви до 4-ти клас, а минималната заплата да е 50% от междинната, нарастване на пенсиите, помощта за хората с уврежданията, асистентите им и добавката за ветераните.
Българска социалистическа партия е за нарастване на приходите с преизчисляване на пенсиите с нов приблизително застрахователен приход. " Първата ни работа в Народното събрание ще е да внесем предложение за таван на цените. Това е единствената работеща мярка сега. Прилагат я в европейски страни и с леви, и с десни държавни управления ", акцентира тя.
" Подкрепете ни в борбата против навлизането на джендър идеологията в учебните заведения. Тя към този момент прониква в учебниците на нашите деца. Нека кажем ясно, че ние сме за опазване на българското семейство, запазването на родителите като майка и татко, а не " родител 1 " и " родител 2 ", а децата ни като момченца и момиченца, а не като нещо трето. Вече и други страни в Европа надигат глас против джендър идеологията. И  папа Франциск я разгласи за рискова. Не се поддавайте на внушенията, че това не е значимо. Това е най-важното! Пазете децата! ", прикани Нинова.
" Служебното държавно управление на закрито съвещание и на мрачно от хората, разисква решение да изпрати още оръжия за Украйна със лист, който е засекретен. Да извикаме на всеослушание: " Не правете нищо, което да въвлече България във война! Искаме неутралитет, мир и успокоение за българския народ! ", безапелационна е Нинова. Алтернативата сме ние, тъй като сме за мир, за опазване на фамилиите и децата, за опазване на паметниците и срещу рязането на разноски за обществени облага в тази тежка рецесия, сподели още тя.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР