Ние няма да се поддадем на изнудване и сплашванеВсяко отслабване

...
Ние няма да се поддадем на изнудване и сплашванеВсяко отслабване
Коментари Харесай

Путин: Русия повече няма да допусне грешки, подкопаващи суверенитета ѝ

Ние няма да се поддадем на изнудване и заплашване

Всяко намаляване на суверенитета съставлява екзистенциална опасност за съществуването на Русия, съобщи президентът на страната Владимир Путин на концерт във връзка 1160-тата годишнина от зараждането на съветската държавност, предава РИА Новости, представена от.

" В продължение на 1160 години ние твърдо научихме, че за Русия е смъртоносно рисково даже краткотрайно да отслаби своя суверенитет, да изостави националните си ползи. В такива интервали под опасност се оказваше самото битие на Русия, повече няма да дочакат сходни неточности от нас. Ние няма да се поддадем на изнудване и заплашване “, съобщи Путин на мероприятието във Велики Новгород.

Той акцентира, че макар " бруталните нашествия на враговете, разпокъсаността и нещастието на гражданските битки, които се случиха в съветската история, мрачните интервали постоянно са прекосявали в стадии на възобновление “.

" Героичните генерации на нашия народ преодоляха компликации и ограничения, преодоляха всички тествания, твориха, възвеличаваха величието на нашето Отечество и покриха със популярност имената си “, съобщи още той. " Никой в никакъв случай не е в положение да забрани или отстрани нашата неповторима цивилизация и най-богата просвета “.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР