Ние не воюваме с президента и президентската институция. Това каза

...
Ние не воюваме с президента и президентската институция. Това каза
Коментари Харесай

Нинова заяви воюва ли БСП с президента, а ето как отвърна той НА ЖИВО

Ние не водиме война с президента и президентската институция. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на консултациите с президента.



"Благодарим за поканата за консултациите. Пожелавам ви нашият екип на вас, на госпожа вицепрезидента, на целия ви екип здраве и сполучлива година и добра година за България. Бих желала преди да приказваме по тематиките, които поставяте да разсеем едно подстрекателство, което съществува в общественото пространство. Ние не водиме война с президента и президентската институция ", сподели Нинова.



Тя прикани и за мнението на президента по тази тематика.

"Не желая да разпръсквам нищо, тъй като ние, с госпожа Йотова, в никакъв случай не сме давали мотив за отношение или разкол с Българска социалистическа партия ", отвърна Румен Радев.

"Напротив, на всички места в страната имаме задушевно посрещане и връзка със социалистите. Избрани сме от Българска социалистическа партия и сме поели ангажимент да представляваме тези хора в очакванията им за по-справедлива България и в никакъв случай не сме отстъпвали от това ", добави президентът.

"БСП изрично и в годините е защитавала машинното гласоподаване като гаранция за почтени и неопорочени избори. И смесването на вота с машини и хартия е оттегляне от този принцип ", сподели Нинова.


Снимки Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

"Активна регистрация за вота като гаранция за изчистването на изборните описи от мъртви души, желае още Българска социалистическа партия. Както и видеонаблюдение.

Българска социалистическа партия поддържа концепцията за основаване на изборен регион за българите в чужбина. Гласуване по пощата е допустимо единствено, в случай че има дейна регистрация. Иначе би било единствено положително благопожелание ", изясни Нинова.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР