Ние не сме приятелки, а сестри. Дори когато сме почивка

...
Ние не сме приятелки, а сестри. Дори когато сме почивка
Коментари Харесай

Новите златни момичета: Ние не сме приятелки, а сестри

Ние не сме приятелки, а сестри. Дори когато сме отмора след огромно съревнование и би трябвало да сме поотделно, ние постоянно се събираме, тъй като не можем една без друга. Това разкриха новите златните девойки на българската художествена гимнастика пред бТВ.
" Направиха прекрасен колектив за късото време, в което са дружно, за което аз съм удовлетворена. Не знам какъв е моят принос, просто попаднах на фантастични деца, от които съм безпределно удовлетворена и съм щастлива, че работя с тях. В началото имаше селекция, само че може би при нас се получи натурален асортимент. Паснаха си доста добре като характери и това е една от аргументите да работим толкоз добре. Всичките 5 са с безусловно разнообразни характери и може би тази композиция от изявените самостоятелни качества ги прави толкоз положителни дружно ", описа треньорът Весела Димитрова.

Вече втора година девойките са част от националния отбор. През уикенда пък показаха новите си съчетания за първи път на интернационален шампионат - Гран при на Москва. От Русия те се завърнаха с 3 медала - 2 сребърни (многобой и топки и въжета) и злато (обръчи).
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР