Ние не сме получили нито един сигнал за оттеглена подкрепа

...
Ние не сме получили нито един сигнал за оттеглена подкрепа
Коментари Харесай

Биков: Европейската преса е платена |

Ние не сме получили нито един сигнал за оттеглена поддръжка от страна на ЕНП (Европейска национална партия-бел.ред). Това, което се разиграва в европейската преса, са непосредствено платени изявления от българи. Това съобщи пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Биков не уточни кои медии засяга. 

" Понеже нямам доказателства, няма по какъв начин да кажа съответна обява, само че една не дребна част от тях са си поръчки ", изясни той.

" Европейските медии апропо също вземат пари ", акцентира Биков. " Ехее, какъв брой хора, които да поръчват в България, не е толкоз скъпо. Не мога да споделям имена ". 

Антиправителствените митинги в България, които се организират към този момент 72 дни бяха отразени от редица международни медии като: " Ди Цайт ", " Ди Велт ", " Шпигел ", " Индипендънт ", Евроактив, Евронюз, " The Brussels Times ", " Политико ", " Гардиан ", " Файненшъл Таймс ", RT и други.

" Протестът в последните дни изчерпа силата си. Това не значи, че в България има спокойна обстановка и че всичко е наред. Протестът артикулира ясно какво желае. Оттам нататък българското общество и другите политически сили се нареждаха по отношение на него и той се трансформира в рано почнала предизборна акция ", сподели още Биков.

Той изясни, че задачата на партията е, " България в края на тази година да има подсигурен бюджет за идната. Да има актуализация на бюджета за тази година, да има планувани ограничения за бизнеса и потърпевшите от рецесията, с цел да подсигурим идната година, която е безусловно неразбираема ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР