Ние не сме Фейсбук република, а парламентарна, заяви Мая Манолова

...
Ние не сме Фейсбук република, а парламентарна, заяви Мая Манолова
Коментари Харесай

Манолова: Не сме Фейсбук република, а парламентарна |

Ние не сме Facebook република, а парламентарна, съобщи Мая Манолова в коридорите на Народното събрание.

„ Осем от ръководителите на комисии са на „ ИТН “, ГЕРБ има комисията по медии и правата на индивида след сцените на полицейско принуждение. Движение за права и свободи има двете основни позиции по бюджет – икономическата и районната комисия “, сподели тя.

По думите ѝ всеки български жител може да реши кой е съпротива по това какви комисии е поел и какво председателство му е предоставено.

„ Крайно време е да спрем да се занимаваме с позиции и постове. Парламентът стартира да се занимава с тематики, които са отвън дневния ред за най-важното на жителите “ безапелационна е Манолова.

Според нея проблемите, от които хората се вълнува, а точно пожарите, скока на цените, идващата четвърта вълна на коронавирус и мигрантската рецесия.

Тя показа, че поданици на потърпевшото от пожарите село Югово са се обърнали към нея за помощ.

„ Ние от „ Изправи се! Ние идваме “ в този момент отсам отиваме в Югово като доброволци да подкрепим локалните хора и управляващи и да забележим на място с каква техника разполагат пожарните компании “ съобщи Мая Манолова.

Тя добави, че от парламентарната група са подготвени да стартират диалози с всички обединения отвън ГЕРБ и Движение за права и свободи, и да положат всички нужни старания с цел да бъде излъчено държавно управление с ориентиран мандат до идната пролет.

„ За нас няма значение на кого ще бъде даден третия мандат. Отговорността би трябвало да е по-висока от партийния нарцисизъм за това кой ще вземе мандата “, счита Манолова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР