Ние не просто няма да подкрепим Има такъв народ, ще

...
Ние не просто няма да подкрепим Има такъв народ, ще
Коментари Харесай

Хаджигенов: Не просто няма да подкрепим ИТН, ще гласуваме против |

Ние не просто няма да подкрепим " ИТН ", ще гласуваме срещу. Тази самодоволна и самонадеяна самодостатъчност ни е безпределно позната – 12 години живяхме по този начин.

Това съобщи адв. Николай Хаджигенов през днешния ден в изявление пред бТВ.

Според него държанието на „ ИТН “ е антидемократично.

„ Да, може би във компания 7/8 е ОК, само че в политиката това е тирания. Този фетиш към личността води към тоталитарно ръководство “ сподели той.

Той съобщи че връща думите си, че Има Такъв Народ са в политическата детска градина и се поправи, че „ равнището е на политическа детска ясла “.

„ С това силово ръководство го докарахме дотук – всеки ден кисели чичковци ни се карат от тв приемника. Вече чакам да се появят от тв приемника и да ни набият “ счита Николай Хаджигенов.

Попитан за държанието на претендента за вътрешен министър на Има Такъв Народ Петър Илиев, Хаджигенов съобщи, че за шофьроска брошура има психотест и може би би трябвало да има и за политици. 

" Тази нападателна самоувереност, която виждаме е добре да мине под някаква форма психотест. Бих го определил като композиция от Волен Сидеров, Филчев в най-хубавите му години и Бойко Борисов " сподели той. 

Според Николай Хаджигенов, втория мандат няма да се реализира, само че има вид за трети. 

" С риск да бъда свестен погрешно - ние сме подготвени " добави той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР