Ние не можем да си позволим да пуснем несигурни влакове,

...
Ние не можем да си позволим да пуснем несигурни влакове,
Коментари Харесай

Григори Григоров: Не можем да си позволим несигурни влакове, затова жертваме удобството за сметка на сигурността

Ние не можем да си позволим да пуснем несигурни влакове, по тази причина жертваме удобството и графика за сметка на сигурността, разяснява в Сутрешния блок на Българска национална телевизия Григори Григоров – ръководител на Съвета на шефовете на " Холдинг БДЖ ".

През декември закъсненията на влакове са били много, нашата цел беше през тези 3 месеца с бързи организационни ограничения да се фокусираме върху това и постигнахме до 93% осъществяване на графика на БДЖ, изясни Григоров, който е отпред на холдинга от месец декември, написа вести.бг.

Не считам, че нашите клиенти се усещат добре сега, само че нашата цел е това да се промени, призна Григоров.

Нови влакове в околните 3 години няма по какъв начин да бъдат доставени, тъй като индустриалният развой е доста дълъг. Това е повода за забавянето - пари имаме. Първите нови влакове ще бъдат предопределени за дългите трасета София - Варна и София - Бургас, които не престават приблизително 6 часа и би трябвало да бъде обезпечен комфорт. В момента към момента нямаме задоволително влакове, защото ремонтната стратегия е била мощно забавена, изясни шефът на БДЖ.

Бюджетът за 2019 година е извънредно уравновесен. Приходите се усилват с към 20 млн. лева, а разноските с към 12 млн. Очакваме 100 млн. лева за нови влакове, към този момент има първични диалози с производители. Не работим на загуба. За първа година БДЖ през 2019 година ще излезе на счетоводна облага. За тази година не се планува нарастване на цените,, добави още Григоров.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР