Ние не живеем в мъжки свят, ние живеем в света

...
Ние не живеем в мъжки свят, ние живеем в света
Коментари Харесай

Защо жените заемат мъжката роля? Защото кавалери вече няма

Ние не живеем в мъжки свят, ние живеем в света на мощните, самостоятелни дами, които от ден на ден се трансформират в мъже. И въпреки външно да остават красиви и нежни, водят житейските си битки наедно с господата. Финансите в доста домове се разделят поравно, само че домакинските отговорности си остават "женска работа ". Жените към този момент сменят изгорелите крушки, сменят спуканата си гума на колата, само че в това време външно са "топ " - маникюрът би трябвало да бъде съвършен, а облеклата чисти и изпрани. Което също е "женска работа ".

 жена

Как дамите се трансфораха в хубавици с мъжка мощ? Господата ли изчезнаха, или сами сме си отговорни, че се грижим за всичко?

Истината е, че доста постоянно дамите сами се декларират като глава на фамилията. Защото в работната си среда са водещи фигури и ежедневно би трябвало да взимат значими решения. А доста от тези дами към този момент имат деца, дъщери, които възпитават в същия самостоятелен дух. Но благи девойки, в случай че желаете да водите добър и спокоен живот, то е добре тази самостоятелност да има своите рационални граници.

А запитвали ли сте се в миналото за какво мъжът ви като че ли не ви прави оценка и не схваща каква супермадама има до себе си? Не отричайте, знаем че го вършиме. Защото е истина - поемайки всички отговорности у дома, вие просто отнемате от мъжествеността на обичания си. Лишили сте го от всевъзможни мотиви за размисъл и грижа, а той се усеща по-скоро ненужен около вас, в сравнение с като мъжа на фантазиите ви. И по този метод го превръщате в жена. И моментът, в който отношеията ви ще стартират да страдат, сякаш поради неговата липса на разпоредителност, няма да закъснеят. Открийте салдото и ще бъдете обгрижвана дама още веднъж.

Но преди да предприемете, каквито и да било дейности, потърсете вътрешния си мир. Приемете, че държанието ви в офиса няма място вкъщи. И в случай че на работа взимате най-хубавите решения, то разберете, че у дома може да се отпуснете и да се доверите за някои отговорности на обичания си. Вярвайте, в случай че той прояви предпочитание, ще направи всичко по най-хубавия метод и хармонията посред ви ще спечелва още веднъж.

 мъж, жена

Откажете се от контрола, покажете че вярвате в качествата на вашия човек. Позволете си да бъдете жена още веднъж. Нека той бъде вашият воин, а вие неговата уязвимост.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР