Ние не искаме да връщаме нищо. Ние реагираме на събитията.

...
Ние не искаме да връщаме нищо. Ние реагираме на събитията.
Коментари Харесай

ГЕРБ и БСП в сериозен спор за ЧЕЗ и вчерашния протест

Ние не желаеме да връщаме нищо. Ние реагираме на събитията. Това, че държавното управление не си е взело записка от февруари 2013 година си е техен проблем. Не яхаме никакви талази. Вчера се събрахме към 2 000 души и не нагнетяваме напрежението, тъй като не ние родихме Гинка Върбакова.

Това сподели в утринния блок на БТВ депутатът от Българска социалистическа партия Таско Ерменков, който разяснява вчерашния митинг пред Министерски съвет и горещата тематика за договорката за ЧЕЗ. "Димо Гяуров ми взе думите и в този момент не знам какво да кажа. Когато става въпрос за обстоятелства, няма сини, няма червени. Фактите приказват сами и се схващат от всички. Факт е, че са заложени едни 5 млн. Факт е, че държавното управление на Бойко Борисов се забърква във все по-големи кавги. Последният скандал е, че Гинка Върбакова е в Чехия и договаря от името на държават. Докъде с докарахме - Гинка Върбакова да договаря от името на страната. Вчера видяхме и скандалното изявление на вицепремиера Валери Симеонов. Той дискредитира страната и държавното управление, не ние ", безапелационен беше Ерменков.

Заедно с него посетител беше и сътрудника му от ГЕРБ Александър Иванов. "Живеем в демократична страна и всеки има право да стачкува. Вчера видяхме, че депутатите от Българска социалистическа партия бяха почти колкото протестиращите. Явно от Българска социалистическа партия бяха докарали пенсионери от цялата страна, с цел да им покажат Министерски съвет, вместо да им се извинят, че ги ограбиха и им направиха пенсиите 1 $. Сделката за ЧЕЗ е сред две частни компании. Гинка Върбакова договаря от името на едната частна компания, която е спечелила. Правителството ясно съобщи, че страната има предпочитание да се включи в договорката. Трябва да сме признателни на Българска социалистическа партия и Пламен Орешарски, че ни вкараха в арбитраж. Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия търсят единствено свадите, с цел да се дискредитира българското председателство на Европейски Съюз и всички положителни вести. Опозицията нагнетява напрежението ", уверен беше Иванов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР