Ние не бързаме с връщането на мандата, задържахме го достатъчно

...
Ние не бързаме с връщането на мандата, задържахме го достатъчно
Коментари Харесай

Александър Симов: Не могат да ни обвиняват, че не съставихме кабинет

Ние не бързаме с връщането на мандата, задържахме го задоволително и се опитахме, направихме оптималното да проведем диалози с останалите партии да създадем поле за единодушие. Нашата протегната ръка не беше призната. 

Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов пред Българска национална телевизия за решението на социалистите да върнат третия мандат за сформиране на държавно управление на 7 септември, вторник.
 Един против различен, само че единствено в Народното събрание: Двама депутати от ГЕРБ и Българска социалистическа партия седнаха след работа на виновност и деликатеси (СНИМКА) Един против различен, само че единствено в Народното събрание: Двама депутати от ГЕРБ и Българска социалистическа партия седнаха след работа на виновност и деликатеси (СНИМКА)
Любопитна фотография беше оповестена във Facebook групата “Демократична България – последователи ”. На фрагмента се вижда по какъв начин...

Според него щом партиите са отказали да поддържат Българска социалистическа партия, оттук насетне задържането на мандата става безсмислено. Най-късно до петък другата седмица актуализацията на бюджета би трябвало да бъде призната, увери Симов. Парламентът работи от 21 юли и имало повече от месец законопроектите да бъдат вкарани, тъй като правосъдна промяна не се правила от през днешния ден за на следващия ден. Сега в 12 без 1 минута някои желае да приема закони и след това да се бие в гърдите, че го е направил, засегнат е Александър Симов за късия живот на 46-о Народно заседание. 

Направихме всичко допустимо да има разговор, а аз не мога през медиите да приема някои да споделя какво би трябвало да прави Българска социалистическа партия, ядоса се Симов. Българска социалистическа партия не може да бъде упреквана за това, че не е формирано държавно управление.

Александър Симов не може да одобри не приема в политическата акция някои да трие мръсните си ръце в Българска социалистическа партия. Симов е черноглед за политическия разговор и пейзаж след новите предварителни парламентарни избори.

Той е на мнение, че е по-добре да има избори 2 в 1, само че ще има проблем с изборната интензивност.
 Александър Симов: Ще се докараме до 15% изборна интензивност Александър Симов: Ще се докараме до 15% изборна интензивност
Българска социалистическа партия гласоподава въздържал се за 14 ноември, като дата на президентските избори. Датата, която левицата предложи беше 7 ноември. Опасно близ...

Според Александър Симов тематиката за съдружното съглашение е неизбежна. Българска социалистическа партия е подготвена да ръководи в разговор с всички останали партии, без ГЕРБ и Движение за права и свободи. 

Българска социалистическа партия са подготвени да приказват с всички за сформиране на държавно управление след новите предварителни избори, без ГЕРБ и Движение за права и свободи.

В изявлението си по Българска национална телевизия Александър Симов бе безапелационен, че не се тормози от основаването на нов политически план от служебните министри Кирил Петков и Асен Василев. Той обаче има вяра, че президентът Румен Радев не би се заел с поддръжката си към подобен план тъкмо в този миг. 

Прочетете още по тематиката:
 Александър Симов: В България има революционни условия, само че революционерите са ъгъл Александър Симов: В България има революционни условия, само че революционерите са ъгъл
" В България, споделят политолозите, нямало революционна обстановка. И това било повода за политическия ступор - " новите " партии се държа...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР