Ние, нашите избиратели, искаме да има редовно правителство, заяви Борисов. Защото

...
Ние, нашите избиратели, искаме да има редовно правителство, заяви Борисов. Защото
Коментари Харесай

Борисов с първи коментар за номинацията на ГЕРБ за премиер /видео/

" Ние, нашите гласоподаватели, желаеме да има постоянно държавно управление ", съобщи Борисов.

 

" Защото в случай че сумирате времето на служебните държавни управления, Румен Радев е към този момент министър председател и президент към този момент година, две, с къси спирания ", съобщи водачът на ГЕРБ. 

 

" Аз още веднъж направих крачка обратно. Депутатите бяха доста срещу. ГЕРБ и Съюз на демократичните сили взехме решение, че това е по-правилното за страната, по-правилното за излаз от тази към този момент перманентна политическа рецесия, тъй като и след март да има избори, обстановката ще е същата, и тогава мога да се обзаложа, че ще има и през май ", съобщи Борисов.

 

Последният, който може да се заподозре за благосклонности към Радев, единственият издигал претендент против Радев, ГЕРБ, безапелационен е Борисов. 

 

Затова предприехме разновидността една безспорна, гражданска, надалеч от нас, надалеч и от другите, допускам, потвърден, интелигентен, съумял, с гражданска позиция, родолюбец, сериозен, потвърден като обучение, познание, умеене, връх в своята кариера, неврохирургията, ние в ГЕРБ имаме доста лекари, доста професори, в края на краищата той се съгласи, че не можем да се явяваме единствено като коментатори във футбола и в политиката ", не пести суперлативите си за Николай Габровски водачът на ГЕРБ.

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР