Ние направихме общ строй в поделението, помълчали сме и сме

...
Ние направихме общ строй в поделението, помълчали сме и сме
Коментари Харесай

Защо командоси от специалните сили не участваха в митинга във Войводиново?

Ние направихме общ строй в поделението, помълчали сме и сме си споделили каквото би трябвало. Устни и писмени заповеди не са дадени на никого. Така командирът на бригадата специфични сили в Пловдив бригаден военачалник Явор Матеев изясни, за какво подчинените му командоси не са взели участие в митинга във Войводиново.
Той разяснява другите отзиви за пребития парашутист: Дори и най-подготвеният човек, в случай че изпадне в обстановка, в която няма опция да се отбрани, може да изпадне в такава обстановка. Няма място за насмешка един героичен войник, уточни командирът на пребития във Войводиново ефрейтор Валентин Димов. Думите му са в отговор на обвиняванията, че по какъв начин по този начин боен със особено образование е бил пребит от двама неподготвени младежи.

Аз като върховен военнослужещ и православен християнин споделя изрично " Не " на погазването на законите ", сподели ген. Матеев. Той е безапелационен, че страната е направила всичко по случая. " Благодаря на Министерство на вътрешните работи, че побойниците стремително бяха арестувани и изправени на съд. Най-важно от всичко е, че нашето момче се усеща добре и се възвръща бързо. Никой не трябва да чака наши военни да вземат участие в случаи, несъвместими с законността, безапелационен беше ген. Матеев.

След няколко дни ефрейтор Димов ще бъде изписан и ще се върне при фамилията си. " Той е с доста мощна душeвност. И е извънредно спокоен ", разясни генералът. Съвсем скоро следва ефрейтор Димов да бъде създаден в чин " младши сержант ".

Генералът разяснява и основаването на нова конструкция в армията: Командване на специфичните сили ще бъде качествено нова конструкция за БА. Прави се като отговор на актуалните опасности и закани. Изграждането стартира преди години, само че не се завърши разгръщането на тази конструкция. Сега имаме поддръжка на всички, което се случва за първи път. Това не е самоцел. По този метод ще уеднаквим стандартите с нашите сътрудници. Силите за специфични интервенции ще се се употребяват и управляват по съответен метод.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР