Ние намерихме една прекрасна рецепта от 4 незаменими продукта за

...
Ние намерихме една прекрасна рецепта от 4 незаменими продукта за
Коментари Харесай

Всичко Излишно Се Изпари Само За Седмица! Тези 4 Вълшебни Съставки Изгладиха Увисналото Коремче И Ми Върнаха Самочувствието!

Ние намерихме една прелестна рецепта от 4 незаменими продукта за изгаряне напитка мазнини, благодарение на която за една седмица ще се отървете от непотребните сантиметри в региона на корема. Тайната се дължи на прелестни свойства на тези 4 продукта – способността им да отделят токсините от тялото.

Разбира се, здравословна диета и физическите извършения си остават най-хубавият ви другар, а въпросната напитка за 7 дни единствено форсира резултатите. При вярното използване на лекуването може да загубите и до 1 см дневно.

Рецептата за изгаряне на мазнини – напитка с грейпфрут

Съставки:

150 мл сок от грейпфрут
1 ч.л. мед
2 ч.л. натурален ябълков оцет
50 мл вода, без газирана

Приготвяне:
Първо разтворете меда в сока, по-късно прибавете водата и ябълковия оцет. Тази напитка би трябвало да се приема два пъти дневно – преди обяд и вечер, 15 минути преди хранене.

Сокът от грейпфрут от дълго време се употребява за решение на казуса със затлъстяването. Това се дължи най-много на флавоноидите, които съдържа. Тези субстанции оказват помощ на организма да се отървете от непотребните течности, разграждат мазнините и се борят с целулита.

Коктейлът за изгаряне на мазнини би трябвало да се приема с нараснало внимание при болести на стомашно-чревния тракт, както и други хронични болести в острата им фаза.

Непременно пробвайте – вкусно и потребно е! А в случай че ви хареса резултатът, споделете и с приятелки!

Източник: zajenata.bg
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР