Ние можем да направим кабинет с първия мандат, но той

...
Ние можем да направим кабинет с първия мандат, но той
Коментари Харесай

Борисов: Можем да направим кабинет с първия мандат, но той няма да е устойчив

Ние можем да създадем кабинет с първия мандат, само че той няма да е резистентен, няма да ни показа еднопосочно пред обществото, а напрежението ще продължи да пораства. Благодарим на президента Радев, че демонстрира самообладание, с цел да свикнем, че ние сме спечелили, а другите са изгубили. Това съобщи пред БТВ водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

Да не приказваме за първи, втори или трети мандат. Вече имаме една доста добра коалиция, виждаме гласуванията в Народно събрание - по линия на районен съд Македония, НАТО, военната помощ за Украйна и еврото. 175 " за " военната помощ за Украйна. Стабилно болшинство от 4 партии. Ако продължим да работим по този начин, " Промяната " по какъв начин ще изясни, за какво скапваме Народното събрание?! 

Първата подправена вест е, че желаеме да се махат машините. Не, машините остават в цялостния си размер, само че прибавяме и хартиената бюлетина. Факт е, че в нито една европейска страна не се гласоподава на машини. Едно от предлагането ни е разписките от машините да се подпечатват и още веднъж да се пускат в кутия. Сега, в случай че желаеме инспекция, какво - имаме чували с флашки?! 

Очаквайте детайлности! 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР