Ние много ясно казахме, имаме няколко приоритета това са: 100%

...
Ние много ясно казахме, имаме няколко приоритета това са: 100%
Коментари Харесай

Деница Сачева открехна завесата на въпроса Ще се коалира ли ГЕРБ с ДПС

" Ние доста ясно казахме, имаме няколко целта това са: 100% диверсификация на газа, таван на цените на електрическата енергия и на горивата, еврозона, правосъдна промяна, битка с корупцията. Това са тематики, по които ГЕРБ желае и държи да се работи, в това число несъмнено и зелена стопанска система, цифровизация. Това са тематиките, по които ние би трябвало да стартираме диалози с хората, които имат ясна евроатлантическа ориентировка. Това са партиите, с които ние ще водим разговор “.

Това сподели някогашният обществен министър и народен представител от ГЕРБ-СДС Деница Сачева в предаването " Тази заран “.

Тя разяснява и това дали Движение за права и свободи могат да бъдат възможни съдружни сътрудници на ГЕРБ поради тяхната евроатлантическа ориентировка.

" Нашите гласоподаватели мъчно биха приели коалиция с Движение за права и свободи, тъй че на този стадий това ние не го обсъждаме. Но по външнополитически цели Движение за права и свободи постоянно са изразявали своята ясна евроатлантическа ориентировка, в това число поддържаха и декларацията за Украйна, решенията за оръжието за Украйна, за Северна Македония “, добави Сачева.  

Сачева разяснява и това дали " Продължаваме промяната “ биха били възможни съдружни сътрудници. " Въпросът е какъв брой евроатлантическа партия е Политическа партия. Последните данни на Национален статистически институт по стокообмена са се нараснали. Странно, в случай че са евроатлантическа партия за какво сме нараснали вноса от Русия със 160% “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР