Ние майките на деца с увреждания от НГИ СИСТЕМАТА НИ

...
Ние майките на деца с увреждания от НГИ СИСТЕМАТА НИ
Коментари Харесай

Майките от „Системата ни убива“ искат оставката на Валери Симеонов

„ Ние майките на деца с увреждания от НГИ „ СИСТЕМАТА НИ УБИВА “ не одобряваме контрактувания „ УЖ “ избор на Валери Симеонов за зам. ръководител на висшата институция на Република България – Народното Събрание! Абсурдно е лицето на омразата, олицетворението на циничната политическа надменност и главозамайване да съставлява българският парламент. Недопустимо е ръководството, ориста и имиджа на страната още веднъж да зависят от нестабилните настроения и ползи на този съдружен сътрудник с оскъдна електорална поддръжка “, се споделя в известие до медиите от организацията.
Майките упорстват за неговата незабавна оставка или оставката на Народното Събрание, „ което с този си безразсъден „ избор “, показва цялостна липса на морал и обикновено ценене на достолепието на суверена! Ние майките на деца с увреждания от НГИ „ СИСТЕМАТА НИ УБИВА “ още веднъж ще опитаме да събудим гражданската съвест, като организираме серия от митинги до реализиране на гореспоменатото искане “, се споделя още в текста.
Първият митинг ще се организира на 22.11.2019г. пред Народното Събрания от 12.00 часа. Следващият е в понеделник 25.11.2019г. от 18.30ч. с авто-шествие, блокиране и гражданско непокорство. Сборният пункт за авто-шествието ще бъде на площад „ Народното Събрание “.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР