Ние лично не познаваме човек, който да не харесва Приятели.

...
Ние лично не познаваме човек, който да не харесва Приятели.
Коментари Харесай

Приятели, Марта Кауфман и защо няма да видим сериала отново

Ние персонално не познаваме човек, който да не харесва " Приятели ". Сериалът е просто супер и не ни омръзва да го гледаме.

Много хора (в това число и ние) желаят Рос, Рейчъл, Джоуи и компания да се съберат още веднъж дружно и да снимат още някой различен сезон. А наскоро се заприказва и за филм... Каквото и да е - съгласни сме.

Всичко това обаче ще остане единствено в фантазиите ни, тъй като няма да се случи. Поредното удостоверение идва от един от създаделите на " Приятели " - Марта Кауфман.

В изявление за Rolling Stone Кауфман съобщи, че това няма да го бъде, като даде и няколко основателни аргументи. Според нея, в случай че се направи нещо ново, то ще разочарова всички почитатели на сериала.

Марта Кауфман счита, че сърцето на " Приятели " е изчезнало, тъй като истинската продукция споделя за интервал от живота, в който приятелите са били и семейство, до момента в който това към този момент не е по този начин. Ние обаче се надяваме, че актьорите и продуцентите ще размислят в близко бъдеще. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР