Ние като Министерството на икономиката подкрепяме всеки един от браншовете

...
Ние като Министерството на икономиката подкрепяме всеки един от браншовете
Коментари Харесай

Лъчезар Борисов с подробности за отпуснатите милиони за туроператорите

Ние като Министерството на стопанската система поддържаме всеки един от браншовете в българската стопанска система. Туризмът сега е един от най-засегнатите сектори. От Оперативна стратегия Иновации и конкурентоспособност ще пренасочим 10 млн. лв. към Министерството на туризма като пряк бенефициент, което по-късно ще ръководи тази процедура. Това разгласи на брифинг министърът на стопанската система Лъчезар Борисов  Лъчезар Борисов Лъчезар Борисов е роден през 1978 година в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „ Константин, съобщи кореспондент на Novini.bg.

Няма да има субективизъм, ще има ясни критерии, тъй че тези средства да бъдат усвоени доста бързо, добави той.

След среща при Борисов - отпускат незабавно 10 млн. лева за туроператорите

Това е една пилотна скица, с която ние предвиждаме да спестим 1-2 месеца от процеса на кандидатстване. Оттук нататък би трябвало да се произнесе Комитетът по наблюдаване и Министерството на финансите, защото това ще бъде процедура по De Minimis държавна помощ, съобщи Борисов.

Министърът на стопанската система още веднъж прикани всеки един бенефициент по Оперативна стратегия "Иновации и конкурентоспособност ", който има подозрение за нередности, да подава сигнали на оповестените гореща линия и е-поща.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР