Ние, жените, сме нежни и романтични, мистериозни, чувствени и емоционални,

...
Ние, жените, сме нежни и романтични, мистериозни, чувствени и емоционални,
Коментари Харесай

Жените от тези 4 зодии са вечните самотници - ето защо

Ние, дамите, сме нежни и сантиментални, мистериозни, чувствени и прочувствени, родени освен да украсяваме този свят със себе си. Любов, взаимоотношения, семейство - това са фантазиите и подсъзнателните стремежи на множеството представителки на нежния пол. За жал, не всички дами могат да се похвалят с огромен шанс в персоналния си живот, само че пък за сметка на това кариерата им става приоритет. 

Нека да забележим жните от кои знаци на зодиака са най-често самотни и за какво.

Овен



Джесика Честейн

Огнената и буйна жена Овен е възпрепятствана от любовно благополучие най-много поради егото и желанието си за самостоятелност. Тя е роден водач. Такава жена може елементарно да се оправи с обичайно мъжките действия. Тя може елементарно да ревизира равнището на маслото под капака на колата си и да ръководи огромно дружество. Много упорита и работлива, тя може да реализира всевъзможни цели и да се оправи с решението на най-трудните задания.

Дамата Овен е жена с темперамент. Тя знае по какъв начин да се оправи без мъж и се гордее с тази самостоятелност. Не ѝ е нужна връзка, с цел да се усеща пълноценна. Само мощен и самостоятелен мъж може да озари самотата на такава жена, която ще се възхищава на способността му да командва парада денем и буйно да раздира дантеленото ѝ долни дрехи през нощта.

Близнаци



Анджелина Джоли

Очарователните Близнаци са умни и постоянно подготвени за другарство. Такава жена е родена за удоволствия и завършения. Чаровен смях, неналожителен, може да седи на едно място единствено когато приказва по телефона. Тя елементарно намира общ език и се сприятелява с мъже. Но това другарство може да не продължи дълго, в случай че младият мъж даде даже минимален намек, че е време да преминат на ново равнище.

Жената Близнаци, с цялата си екстравагантност, прецизно следи персоналните си граници да бъдат постоянно защитавани и не разрешава да бъдат нарушавани. Такива дами избират лесни връзки и избират да останат другари.

Близнаците не обичат обвързването, имат потребност от независимост. Тяхната непредсказуемост и колебливост най-често плашат колегата и пречат на построяването на съществени връзки. Подлежи единствено в случай че избраникът е доста деятелен, разговорлив и образован мъж, с който животът ѝ ще продължи да кипи, само че имайте поради, че човек с развито възприятие за благосъстоятелност до нея рискува да полудее.

Стрелец



Слънчевата, енергична жена Стрелец избира да изразходва силата си в доста направления, само че не и да готви мусака и да пече баници. Самата тя не бърза да построява съществени сантиментални връзки. Стреми се животът ѝ да бъде ярък, кипящ, кондензиран със събития. Тихият, спокоен фамилен живот не е за нея.

Жената Стрелец интензивно взе участие в разнообразни обществени събития, основава връзки и уголемява непрестанно кръга си от другари. Често си разрешава да флиртува, само че това е просто игра по нейните правила. Не би трябвало да разчитате на повече, тази жена към момента ще остане недостъпна. Максимумът, който можете: да се възхищавате и да ѝ подарявате сладки букети.

 

Жената Стрелец постоянно се стреми да бъде самостоятелна във всичко и няма да разреши на никого да отнеме свободата ѝ. Когато всички цели са реализирани и авантюризмът е сменен с готовност за почивка и дамата Стрелец реши, че е време да построи връзки, тя сама ще избере сътрудник за себе си. Безполезно е да се съпротивлявате. Тя ще получи това, което желае.

Водолей



Креативната и надарена жена Водолей е една от най-непредсказуемите представителки на зодиака! Тя е в непрекъснато търсене на нещо ново: хрумвания, благоприятни условия, вероятности, само че не и връзки. Индивидуалността и нейният личен комфорт са по-важни за нея от мнението на който и да било.

Такива дами са доста общителни, имат доста другари, обичат да бъдат в огромен екип. В същото време не разрешават на никого да се грижи за тях, изтъквайки с това своята самостоятелност. Самоувереността и нежеланието за намиране на взаимни отстъпки не играят в интерес на дамата Водолей, само че тя даже не мисли за смяна.

Вместо среща, тя ще избере всичко: кариера, занимания, празненство с другари. Свободата е значима за нея и връзките са допустими, в случай че сътрудникът се приспособява изцяло към нея и нейния график. Тя постоянно има задоволителен брой задължения, които ще бъдат с приоритет пред любовта. Не всеки мъж е подготвен да играе втора цигулка, тъй че рано или късно дамата Водолей остава сама.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР