Ние изучихме съветите на стилисти и експерти, за да спрем

...
Ние изучихме съветите на стилисти и експерти, за да спрем
Коментари Харесай

15 артикула от гардероба, за които само губите пари.

Ние изучихме препоръките на стилисти и специалисти, с цел да спрем най-сетне да харчим безсмислено пари.

1. Неща, които могат да бъдат класифицирани като “бърза мода ”

Има неща, които са на върха на известността за къс интервал. Дрехите от категорията “бърза мода ” не са най-хубавата инвестиция, защото има възможност през идващия сезон да изгубят или своята новост, или външен тип. Експертите поучават да харчите парите си за по-качествено, по-универсално облекло на по-висока, само че налична цена.

2. Красиви вечерни рокли

Вечерни и коктейлни рокли са доста красиви. Но стилистите са единомислещи, че не си коства да купувате нещо “за специфичен мотив ”, по-добре е да закупите облекла, които ще носите постоянно. Тоест, вместо рокля за “Нова година ”, можете да изберете несъмнено нещо, което ще стане основа за доста облици.

3. Шапки в “рибарски жанр “

Шапките са превъзходен аксесоар за съвсем всеки сезон. „ Шапки в риболовен жанр “, в последно време не излиза от листата с настоящи трендове. Въпреки обстоятелството, че те се носят от звезди като Бела Хадид и Риана, стилистите не предлагат този аксесоар за закупуване. Факт е, че е много мъчно да се впишете вярно в облика и единствено малко на брой ще могат да наподобяват стилно в такава шапка.

4. Шапки с фон

По отношение на декора като цяло и по-специално на шапките, важи едно главно предписание: не прекалявайте. Колкото повече кристали, пайети и други украшения, толкоз по-евтино наподобява. Освен това предметите с фон са малко по-трудни за пране. В същото време въобще не е належащо да носите скучни шапки, можете да изберете шапка в ярки цветове, необикновена форма или да я комбинирате с противоположен шал.

5. Неща с неясен жанр

Понякога дизайнерите включват напълно креативност и в следствие получаваме нещо, което е мъчно да се употребяват. Независимо дали е състезателен, или бохо, модел. Поразителен образец са кецовете на платформа и чеп, или дънковото яке, облицовано с естествена кожа. В резултат на това купувачът въобще не схваща по какъв начин вярно да носи такова нещо и с какво да го комбинира. Така че е по-логично и по-целесъобразно да изберете облекла с избрана стилистична ориентировка.

6. Евтини дънки

Дънките са главен, и повсеместен детайл от дрешника, който елементарно може да ви помогне да създадете голям брой, универсални визии. На пръв взор може да наподобява, че всички дънкови панталони наподобяват почти еднообразно и няма потребност да избирате по-скъп вид. Висококачествените дънки обаче направени от по-трайна материя, което значи, че няма да се износват толкоз бързо

7. Синтетични пуловери

Когато купувате каквото и да е нещо, е значимо да обърнете внимание на материала, от който е направено. Например облеклата от същинска коприна или сатен ще се отличават с благородни матови нюанси, до момента в който облеклата от изкуствени материали ще блестят по-силно. Колкото и съвременен и моден да наподобява пуловер или джъмпер, в случай че не съдържа естествени нишки, тогава не е заслужен за вашето внимание.

8. Дрехи със комичен принт

Днес този принт още веднъж е настоящ, само че стилистите твърдят, че не би трябвало да харчите парите си за неща и аксесоари с сходни модели. Факт е, че облеклата са склонни да наподобяват прекомерно ярки и в последна сметка основават доминиращ външен тип, защото рядко се комбинират с други предмети от дрешника.

9. Модерни обувки, в които е мъчно да се върви

Изборът на обувки е доста виновен и сложен. Когато избирате обувки, би трябвало деликатно да помислите освен за жанр, само че и за вашия комфорт. Инвестирането в съвременни обувки, в които можете единствено да стоите или да седите, не е най-хубавият вид.

10. Гащеризон

Гащеризоните, които не излизат от мода от няколко сезона. И това все пак има неудобства, свързани да вземем за пример с ходенето до тоалетната на публични места. Дизайнерите твърдят, че този детайл от дрешника не си коства парите, защото не е подобаващ за множеството типове фигури. По-скоро гащеризонът няма да направи никоя фигура по-привлекателна.

11. Дрехи от неонови нюанси

Друга фешън наклонност, която не губи позициите си от няколко сезона, е облеклото в неонови нюанси. Сигурни ли сте, че желаете да похарчите пари за облекла, които можете да носите единствено при строго избрани условия? Вместо това стилистите поучават да се обръща внимание на флоралните шарки и сочните, само че не крещящи цветове.

12. Снежнобяли обувки (с изключение на маратонки)

На пръв взор може да наподобява, че белите обувки са универсални и могат да се комбинират с всичко. Не е по този начин. Първо, краката ви би трябвало да са съвършени на външен тип, защото бялото основава контрастност на кожата. Тоест, най-малките натъртвания, вени, драскотини незабавно ще наподобяват доста по-забележими. На второ място, снежнобялите обувки бързо губят своя внушителен външен видх. Така че стилистите поучават да избират бели обувки единствено в случай че са ежедневни или спортни.

13. Дрехи с пачуърк

Напоследък в магазините се появяват от ден на ден неща, които ненапълно припомнят на пачуърк. Това могат да бъдат пуловери, поли, рокли. Такива предмети от дрешника наподобяват много закачливи и истински, само че в това време стилните специалисти предизвестяват купувачите да не ги купуват. Според тях облеклото от пачуърк модел бързо губи своята новост.

14. Неща от комплицирана кройка

Избирайки сред нещо със комплицирана кройка и типичен модел, специалистите поучават последния вид. В историята на модата в никакъв случай не е имало подобен случай палто с яка да загуби своята новост. И всевъзможни новомодни елементи като обемни плещи, и крила може да излязат от модата до края на сезона. Стилистите споделят, че макар екстравагантността си, такива пелерини не могат да се смятат за преференциални. Проблемът с пелерините е, че единствено малко на брой ще могат да ги впишат вярно в облика си. Същото се отнася и за доста други неща със комплицирана кройка.

15. Късо горно облекло

Тук всичко е доста просто: в случай че видите няколко сходни модела в магазина във връзка с контур, плат, цвят, изберете този, който е по-дълъг. По-дългият продукт ще наподобява по-скъп и моден. В допълнение, удълженото палто или дъждобран ще помогне да се сътвори по-издължен контур, до момента в който късите модели, в противен случай, могат да ви накарат да изглеждате по-широки, в сравнение с сте в реалност.

Съгласни ли сте с мнението на стилистите?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР