Ние изразходваме невероятно количество усилия и енергия, за да разберем

...
Ние изразходваме невероятно количество усилия и енергия, за да разберем
Коментари Харесай

Кажете ми какво правихте днес и ще ви кажа какъв ще станете след 10 години

 Ние изразходваме необикновено количество старания и сила, с цел да разберем какво може да ни каже светът за бъдещето, макар че отговорите на всички въпроси са тъкмо пред нас …

Вторият максимален боязън от индивида е страхът от незнайното. А първият боязън – от непредвидени премеждия или болежка.

В сходство с тези две неща, нашата цел в живота се състои от две елементи: да заобикаляме страданията и да получаваме удоволствия. Но най-много се стремим да създадем незнайното известно. Ето за какво се обръщаме към звездите, духовните наставници, картите таро и различни  гадания – на кафе, на длан и така нататък По същата причина ние сме захласнати от търсенето на нашата „ сродна душа “, мечтаната работа и идеалния град за живот.

Истината е, че изразходваме необикновено количество старания и сила, с цел да разберем какво може да ни каже светът за бъдещето, макар че отговорите на всички въпроси стоят тъкмо пред нас. Вероятно точно от тези отговори бягаме.

Ако ми кажете какво сте правили през днешния ден, ще ви кажа какъв ще станете след 10 години. Но не тъй като ви е предопределено да останете там, където сте сега, не тъй като не сте способни да се променяте, и не тъй като сте обречени да повтаряте предишното.

Мога да направя това, тъй като незабележимите закономерности, присъстващи в всекидневието ви (независимо дали се придържате към тях или не) са фундаменталните детайли на бъдещия ви живот. Мога да предскажа бъдещето ви, тъй като вашите лични думи го описват. Мога да кажа къде ще се окажете, тъй като в последна сметка ще станете това, което в действителност сте.

„ Характерът е орис. “ Животът ви тъкмо ще отразява всичко, което се случва в главата ви. Подсъзнателно вие сами определяте къде ще бъдете след 10 години.

Хората непрекъснато ви споделят какво ги чака, просто би трябвало да ги чуете. Казват, че желаят да основат семейство, да пътешестват повече, да се движат напред. Казват, че те ще станат сполучливи или че желаят да работят на едно и също място до пенсиониране.

Казват ви, че са нещастни или щастливи. Те поддържат някаква връзка, макар, че не би трябвало да вършат това, като по този метод потвърждават, че ще вършат това и в бъдеще. Те стартират своя бизнес и го закриват, а по-късно повтарят всичко още веднъж. Те се пробват да пишат и или се отхвърлят, или не престават да го вършат, макар нежеланието си. Те последователно се отхвърлят или всеки ден единствено покачват оборотите.

Всичко това се случва толкоз постепенно, че даже не го забелязвате. Но не очаквайте, че една заран ще се разсъните и ще решите през днешния ден да съсипете живота си. Не, това работи по друг метод. Всичко се случва доста постепенно, посредством дребни неверни решения, вземани непрекъснато.

Книгата, която прочетохте тази седмица, може да промени отношението ви към идващите 40 години от живота ви. Спестовната сметка, която открихте през днешния ден, може да ви помогне да напуснете работата си след пет години и да започнете да вършиме това, което в действителност харесвате. Дребните семенца старания, които през днешния ден посеете в мозъка, бизнеса или нещо друго, на следващия ден ще се трансфорат в цъфтяща градина. Всичко, което вършиме в този момент, е знак за бъдещите ви дейности. Това е всичко.

Напишете какво правихте през днешния ден. Всичко ли ви се получи? Почивахте ли? Карахте ли се? Уморени ли сте? Правилно ли се хранихте? Провалихте ли креативния си план? А в този момент си представете, че ще живеете по този начин, както днешния ден през идващите 10 години. Какви ще сте? Здрави, щастливи? Тъжни, самодоволни? Всичко това избирате Сега.

Казвам това с такава убеденост, тъй като има една специфичност в човешкото държание: то е доста по-последователно, в сравнение с можете да си помислите. Непредсказуемите решения са сериозни точки, а не инцидентни прояви.

Хората са склонни да следват пътя на най-малкото противодействие, правейки това, което им носи чувство за комфорт. Ето за какво постоянно ви споделят да вършиме това, което харесвате: лишава по-малко старания и можете да вършиме това, което обичате, вечно. Следователно този бизнес единствено ще се развива.

Но това, което не ви споделят, е за опцията да измененията бъдещето си, като просто измененията деня си. Можете да създадете нова зона за комфорт за себе си, която ще се състои от всички ваши привички, нужни, с цел да постигнете това, което желаете.

Искате да бъдете публицист? Започнете да пишете през днешния ден. Искате да сте в добра физическа форма? Заемете се със спорт. Искате да сте готвач? Започнете да готвите в този момент. Искате да спрете да се борите? Предложете помирение. Искате смяна? Променете се в този момент.

След като достигнем избрана възраст или стадий от живота, светът няма да ни предложи опция да стартираме изначало. Успехите ни в живота не са инцидентни и не са спонтанни. Това са повратни точки, пробиви, които станаха вероятни след часове, дни и години на идентични старания. Но вие не осъзнавате, че всички ваши съзнателни и несъзнателни дейности трансформират живота ви. Вашите мисли го трансформират. И в случай че желаете друго бъдеще, дано като за начало денят ви стане.

по  Cluber

Ако получите такива сигнали от Вселената, незабавно променете метода си на живот!

 

Това, че Висшите сили са непрекъснато по отношение на нас, надали е някаква загадка. Те ни изпращат знаци, сигнали, условия и хора – всички тези събития са препоръки и…

Цялата публикация

Благо Даря на себе си: Техниката, която ще направи живота ви извънреден!

 

Благодарността има мощно положително обръщение. А  когато откровено изразявате признателност към себе си, оздравявате душeвността си, изграждате положителни връзки с външния свят и се настройвате единствено за положително. Това е…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР