Ние искаме да се върнем назад във времето и да

...
Ние искаме да се върнем назад във времето и да
Коментари Харесай

19 холивудски двойки, с които имаме романтична носталгия

Ние желаеме да се върнем обратно във времето и да си спомним най-готините холивудски двойки, които по разнообразни аргументи не можаха да запазят връзката си, колкото и да ни се искаше. И като бонус запазихме 2 звезди за вас, чието събиране чакаме с неспокойствие.

Брад Пит и Дженифър Анистън

Брад и Джен бяха образец за мощен съюз и потвърдиха, само че щастливият брак въпреки всичко не продължи дълго: през 2005 година, след 7 години връзка, Дженифър подаде молба за бракоразвод.

Джъстин Тимбърлейк и Бритни Спиърс

 Първоначално те бяха просто другари и с времето се влюбваха един в различен. Започват да се срещат едвам през 1998 година, а по-късно внезапно се разделят през 2002 година, само че поддържат другарски връзки.

Винсент Касел и Моника Белучи

Те се срещат на снимачната площадка на кино лентата “Апартамент ” през 1996 година и от този момент не се разделяха, откакто бяха дружно 17 години. Те имат 2 дъщери, Дева и Леони. Бракът на Винсент и Моника се разпадна през 2013 година.

Джаред Лето и Камерън Диас

Джаред и Камерън се срещаха при започване на 2000-те. Но малко кой знаеше за това: двойката рядко излизаше дружно, макар обстоятелството, че техният съюз продължи 4 години.

Джони Деп и Уинона Райдър

 Джони и Уинона се срещнаха през 1989 година, когато бяха доста млади, и след 5 месеца се сгодиха. Съюзът обаче не беше толкоз мощен, колкото всички си мислеха: през 1993 година двойката разгласи за разлъка.

Леонардо Ди Каприо и Жизел Бюндхен

 Те бяха дружно 6 години, от 1999 до 2005 година, а почитателите ги нарекоха двойка “Gionardo ”.

Райън Гослинг и Рейчъл Макадамс

 Те се срещаха в продължение на 2 години, от 2005 до 2007 година и по-късно се събраха за малко през 2008 година Но двойката не съумя да поддържа сантиментална връзка.

Аштън Къчър и Деми Мур

Все още помним по какъв начин всички бяха комплицирани от неочакваното начало на връзката сред Аштън и Деми през 2003 година И след 2 години двойката също ненадейно се ожени. Но след 6 години брак, всичко приключи с бракоразвод през 2011 година.

Джейми Дорнан и Кийра Найтли

 Техният романс се стартира през 2003 година и ни даде доста фотоси, изпълнени с атмосферата от 2000-те и специфичния жанр на тази ера. Съюзът на актьорите обаче не продължи дълго.

Бен Афлек и Дженифър Лопес

 Бен и Дженифър се започнаха през 2002 година. И още през ноември същата година актьорите се сгодиха. Година по-късно обаче Бен и Джен трябваше да отсрочат сватбата. И през януари 2004 година те се разделиха изцяло.

Джейк Гиленхал и Кирстен Дънст

Двойката се среща през 2002 година с помощта на Маги Гиленхол, сестрата на Джейк. Връзката сред Джейк и Кирстен се разви доста бързо, само че през 2004 те се разделиха.

Крис Евънс и Джесика Бийл

Крис Евънс и Джесика Бийл стартират да се срещат през 2001 година. По-късно те се появяват дружно в нискобюджетните филми Cellular и London.

Мерилин Менсън и Дита декор Тийз

 Връзката сред тях стартира едвам през 2001 година. Те се ожениха 4 години по-късно и по-късно любовта им стартира да избледнява. Дита скрито подаде молба за бракоразвод в края на 2006 година, а Менсън съумя да разбере за това на 5 януари 2007 година

Хийт Леджър и Мишел Уилямс

 Хийт и Мишел се срещнаха на снимачната площадка на планината Броукбек през 2004 година и незабавно се потопиха във връзка. През 2007 година те се разделиха и след 5 месеца Хийт трагично умря.

Том Круз и Никол Кидман

През 1989 година те се снимат дружно в един филм, а година по-късно тази ярка двойка се ожени. Заедно осиновиха 2 деца, Изабела Джейн и Конър Антъни. Техният благополучен брак обаче се срина през 2001 година, след 11 години връзка.

Ричард Гиър и Синди Крофорд

 Те се ожениха през 1991 година и са женени от 4 години. Причините за развода им бяха 17-годишната разлика във възрастта. А през 2016 година Синди даже съобщи, че след толкоз години Ричард е станал просто чужд за нея.

Хю Грант и Елизабет Хърли

 Тази колоритна двойка незабавно притегли вниманието на кореспонденти и обществеността, само че и това не ги пречупи. Хю и Елизабет бяха дружно 13 години и след раздялата поддържат положителни връзки.

Итън Хоук и Ума Търман

 Те се срещнаха в 1996г., а две години по-късно се женят. Буквално 2 месеца след сватбата холивудската двойка има щерка Мая, а през 2002 година се ражда синът им Левон. Краят на взаимния им живот пристигна през 2003 година

Хоакин Финикс и Лив Тайлър

 Младият Хоакин стартира да се среща с сътрудника си през 1995 година По-късно момичето призна, че се е влюбило в избраника си от пръв взор, през 1998 година, тя се разделиха

Бонус: Брад Пит и Дженифър Анистън в този момент

 Джен и Брад към момента поддържат връзка. И след значимата им среща на премиите на Гилдията на екранните артисти при започване на 2020 година, ние даже започнахме скрито да се надяваме на събиране на двойката.

Към кои емблематични двойки обичаш да изпитваш носталгия?


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР