„Ние искаме да осигурим управление, но не какво да е,

...
„Ние искаме да осигурим управление, но не какво да е,
Коментари Харесай

Христо Иванов: Искаме да осигурим управление, готови сме на подкрепа и без свои представители в правителството

„ Ние желаеме да осигурим ръководство, само че не какво да е, а такова за една дълбока промяна на страната. От тази позиция е значимо да се постави сериозна подготовка. Процес на съществено разискване на смяната не е почнал. Ние сме предложили на сътрудниците, само че те явно са фокусирани върху акцията. Това е обикновено, само че аз не съм задоволен, че нямаме подобен разговор”. Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов пред NOVA.

„ Аз приказвам за програмните неща, тъй като те са нещото, което би трябвало да се свърши. Всичко друго зависи от резултатите на изборите. Някои от огромните промени, които би трябвало да се свършат, ще изискват и по-големи болшинства. Нужна е промяна в правораздаването и регулаторите. Това са неща, които ще би трябвало да се приготвят внимателно”, съобщи Иванов.

„ Ние в действителност сме със схващане на историческата си отговорност. Готови сме на цялостна коалиция, само че сме подготвени да подкрепим и без да имаме свои представители в правителството”, сподели още съпредседателят на „ Демократична България”.

Гост в студиото беше и Божидар Божанов от " Демократична България ", който ще работи по построяването на електронното държавно управление.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР