Ние имаме пълен Шенген, това трябва да бъде пределно ясно.

...
Ние имаме пълен Шенген, това трябва да бъде пределно ясно.
Коментари Харесай

Денков: Имаме пълен Шенген, остава само датата за сухопътните граници

Ние имаме цялостен Шенген, това би трябвало да бъде пределно ясно. Това съобщи пред публицисти министър-председателят Николай Денков след водосвета на бойните флагове, флаговете и знамената-светини на Българската войска. Той акцентира, че това гласи решението на Европейската комисия и остава единствено да се подсигури дата, с която да влезем и по сухопътните граници, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Ако някой се съмнява, да огледа известието от ръководителя на Европейската комисия – то стартира тъкмо с това, че е пълновръстен Шенген “, уточни Денков. Попитан има ли спомагателна спогодба за приемане на бежанци от Австрия, той отговори, че всичко контрактувано е обществено известно и е качено на уеб страницата на Европейската комисия. „ Няма нищо скрито-покрито. Няма никакви бройки “, разяснява той.

По мотив рецензиите на президента Румен Радев към ръководството, министър-председателят сподели: „ Имаме парламентарна република, работещ парламент, работещо държавно управление. Всички тези внушения нямат никаква основа по отношение на Конституцията на България “. По думите му това са внушения, с цел да бъдат плашени хората, че нещо неприятно са случва, а в действителност нищо неприятно не се случва.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР