“Ние имаме дълбок пробив в националната сигурност. Тук има отговорност

...
“Ние имаме дълбок пробив в националната сигурност. Тук има отговорност
Коментари Харесай

Радев разруши опорката с мълчанието по шпионските скандали

“Ние имаме бездънен пробив в националната сигурност. Тук има отговорност на службите и органите, които са на директно послушание на Министерски съвет и на министър-председателя”, уточни Радев.

Думите му пристигнаха пред публицисти по време на самодейността " Да засадим дърво, да възродим българската гора ".

Радев съобщи изрично, че е време българското държавно управление да осъзнае своята отговорност по свадите във външната политика.

“Представете си, петима чиновници на високо равнище - работа Военно разузнаване, Министерство на защитата, българският парламент, които са въвлечени в тези кавги. Имат отговорност службите и органите директно подчинени на Министерски съвет и персонално на министър-председателя. Те дават допуск до класифицирана информация. Те възобновяват този допуск”, отсече Радев.

Трябва да се откри отговор за какво се е случило това, каква е отговорността и какви са ограниченията. Само че това е работа, която следва на идващото държавно управление. Това държавно управление се провали в гарантирането на сигурността на класифицираната информация.

Държавният глава е изискал изчерпателен разбор, по тази причина какви са аргументите за този пробив в нашата система за сигурност, който дискредитира сигурността на сътрудниците ни. Някои служби са му го дали, други още не са.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР