Ние идваме обявиха, че ще се оттеглят от участието си

...
Ние идваме обявиха, че ще се оттеглят от участието си
Коментари Харесай

Ние идваме се оттеглят от участието си на изборите

" Ние идваме " оповестиха, че ще се отдръпват от присъединяване си на предварителните изборите поради провалената единна коалиция.

" 4 пъти правихме опит за коалиция и всякога това се проваля ", декларират Арман Бабикян и Николай Хаджигенов от придвижването.

" Ние идваме! ", дружно с мандатоносителя си Единна национална партия (EНП), ще се отдръпна от присъединяване в идните парламентарни избори. Това е мъчно решение за нас и за хилядите ни поддръжници. Въпреки това го считаме за вярно, тъй като за 4-ти път не се реализира обединяване на силите, които в действителност търсят смяна, правосъдна промяна и рационализация. Останаха голи заявления и празни думи в медиите.

Решението ни едни ще сметнат за уязвимост, а други за достойнство. Все едно, ние сме потвърдили, че политиката не е аритметика и трима души могат да вдигнат 70 % от хората в страната. Видяхме и партии с огромен резултат, които се срутват.

Ние сме потвърдили, че наличието в политиката има смисъл, когато можеш да изпълниш обещаното, а не просто да пребиваваш в нея. Когато ни демонстрират, че правилни, само че безполезни хора са по-важни от дейни и непреклонни, то няма смисъл да се повтаря един и същи несполучлив модел. Айнщайн е споделил: " Лудост е да правиш едно и също нещо още веднъж и още веднъж, и да очакваш разнообразни резултати ".

Не на последно място, ние не желаем жители с общи фантазии за България да бъдат противопоставяни и да се състезават едни против други в миг, когато са застрашени независимостта и евроатлантическата ориентировка на страната, както и опитите за посягане върху парламентарната република. В братоубийствен политически спор не желаем да бъдем! "

За Бабикян и Хаджигенов Народното събрание ще има живот най-вече два месеца, а партиите не мислят за устойчиво болшинство, посредством единната необятна коалиция. Те показват, че ще работят за присъединяване в идващите избори т.е. имат вяра, че ще има такива скоро след тези на 2 октомври.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР