Ние днес имаме свобода, а аз не искам смърт. Не

...
Ние днес имаме свобода, а аз не искам смърт. Не
Коментари Харесай

Кака Лили с нов залп срещу Манолова: Не искам пак "Виденова зима"

Ние през днешния ден имаме независимост, а аз не желая гибел. Не желая повече „ Виденова зима “ или да се повтори ръководството на Орешарски. Това съобщи журналистът Лилия Вучкова в утринния блок на bTV.

"Фандъкова води на първи тур с 30 000 гласа. А да си приказваме за 200-300 купени ромски гласове е неуместно ", сподели още тя.

"Популизъм е, че Мая Манолова се показва за цивилен претендент. Популизъм е, че тя няма сили да благодари на симпатизантите на Българска социалистическа партия. София в никакъв случай няма да избере аферата “Манолова”, добави журналистът.

"Йорданка Фандъкова резервира имиджа на диалогичен, търпелив и сполучлив човек. Фандъкова си поставя подписа върху всеки контракт на Столична община. Фандъкова е на светлинни години от Манолова ", разяснява още тя.

"Манолова не си признава от кого е подкрепена - от целия порядъчен електорат на Българска социалистическа партия. Нямаше в никакъв случай да стигне до втори тур ", разкри Вучкова.

"Истинската градска десница в никакъв случай няма да застане зад аферата "Манолова ". Аферата беше най-голямата измама в страната ", добави журналистът.

"Призовавам всички да гласоподават по съвест в неделя ", приключи Лилия Вучкова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР