Ние да подготвим това, което много политици са говорили, но

...
Ние да подготвим това, което много политици са говорили, но
Коментари Харесай

Премиерът откри ключов обект за хъб „Балкан“ ВИДЕО

Ние да подготвим това, което доста политици са говорили, само че ние го вършим. В момента наред с жп и автомагистралите имаме и газови автомагистрали. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов, до момента в който се беше присъединил онлайн във „ Facebook “ за откриването на разширението на газопреносната мрежа по трасето на „ Балкански поток “ в сектора от българо-турската граница до компресорна станция „ Странджа “.

„ Тази инвестиция в размер на 75 млн. лв. бе напълно финансирана от „ Булгартрансгаз “. Проектът ще е основополагащ за хъб „ Балкан “. В момента газовия бизнес в международен мащаб е изискващ и динамичен, ние доказахме, че на база на насъбрания опит и познания можем да осъществяваме сходен вид планове “, сподели изпълнителният шеф на " Булгартрансгаз " Владимир Малинов.

" След нас нито може да влезе Сърбия, нито Унгария, нито Македония. Компресорните станции са трансверсивни, може и в двете направления да се доставя газ, добре пристигнали са всички, които желаят да транспортират за някъде газ. Докато някои говореха, ние строяхме ", добави министър председателят.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР