“Ние cме промянaтa нa БCП. Вcички cме членове нa пaртиятa

...
“Ние cме промянaтa нa БCП. Вcички cме членове нa пaртиятa
Коментари Харесай

Младежкият лидер на БСП скочи Пирински: Не приемaм млaдежите дa бъдaт нaричaни подмянa, a не промянa

“Ние cме промянaтa нa БCП. Вcички cме членове нa пaртиятa и не приемaм изкaзвaнето нa други Георги Пиринcки, в което ни нaричa подмянa и cпорни кaндидaти. Може би споделя това, зaщото не познaвa млaдите хорa в БСП”.

Това съобщи ръководителят на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия Николай Бериевски. “Не единствено, че съумя Българска социалистическа партия да разсъни дейните и младежи, а към този момент повече от 3 години се работи към действително възобновяване на лицата в партията, за което свидетелства съставът на Парламентарната група, листата ни за Екологичен потенциал и претендентите за кметове и общински съветници.

Младежката организация се включи интензивно в акцията, за което им благодарим”, сподели още Бериевски. По думите му в 156 общини в съветническите листи са включени младежи до 35 години или другояче казано Българска социалистическа партия се яви на избори с 530 претенденти за общински съветници до 35 години.

”Кандидати за кметове и кметски наместници до 35 години има в 21 общини. Трябва да подчертаем, че това освен е резултат от политиката, която организираме от три години насам, само че и узряването на локалните организации и желанието да включват от ден на ден млади хора”, сподели още младежкият водач.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР