Ние често приготвяме ориз в домовете си и той е

...
Ние често приготвяме ориз в домовете си и той е
Коментари Харесай

Варите ориза грешно! Вижте правилния начин тук.

Ние постоянно подготвяме ориз в домовете си и той е постоянна част от диетите ни. Обичаме го както като храна, която не изисква доста мисъл, по този начин и като специалитет, върху който се стараем извънредно доста.

Минусът на ориза е, че усилва риска от диабет и е стимулант на затлъстяването, изключително белият ориз, в който в една чаша има 200 калории.
 Как да приготвим чеснов ориз вкъщи? Как да приготвим чеснов ориз вкъщи?
В тази публикация ще споделим с вас една наша обичана рецепта за чеснов ориз. Често я подготвяме при започване на седмицата и хапваме в комфортно...

НО има метод на подготвяне, който е доста по-правилен от това, което сме привикнали да вършим и който сполучливо понижа калоричността на ориза. 

Как? Започнете да варите ориза, както нормално го вършиме, с тази единствена разлика, че във преварената вода ще добавите малко кокосово масло, а след това го пъхнете в хладилника за 12 часа.

Какво се случва с ориза при тази процедура? 
 10 храни, които може да ядете постоянно, без значение по кое време сте ги купили 10 храни, които може да ядете постоянно, без значение по кое време сте ги купили
Повечето хранителни артикули имат на опаковката си щемпел „ най-хубава “ до избрана дата, само че това не значи наложително,...

Когато варим ориз, нишестето в него става елементарно за мелене и по този метод организмът ни го трансформира в захар. С прибавянето на кокосово масло (липид), променяме и структурата на ориза. А прибирането му в хладилника, стяга нишестето и понижа калоричността му. 

Това е всичко!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР