„Ние бяхме прогонени от тази коалиция заради неспазването на коалиционното

...
„Ние бяхме прогонени от тази коалиция заради неспазването на коалиционното
Коментари Харесай

Toшко Йорданов: Петков да се научи на политика, а не да си купува депутати като проститутки

„ Ние бяхме прогонени от тази коалиция поради неспазването на съдружното съглашение. Знам какви нелепости ще се изговорят, само че предупреждавахме от месеци, че вървим по въже, на което се късат конците. Сега ще забележим като вкарат френското предложение за Северна Македония с кой ще гласоподава Политическа партия – дали с ГЕРБ, Демократична България, Движение за права и свободи. Нека си напомнят с кои гласове одобриха зеления документ с тези на ГЕРБ, а за други гласувания чакаха от ДПС”, това съобщи Тошко Йорданов след вота на съмнение.

На въпрос дали Има Такъв Народ биха разговаряли с Политическа партия за нов кабинет, Йорданов съобщи, че Кирил Петков първо би трябвало да се научи на политика.

„ Канят се политическите сили, а не всеки народен представител по настрана. Те не са проститутки на Околовръстното да си ги купуваш, въпреки че имаше такива. Не знам къде е расъл Петков, дали в Канада или друго, само че тук има Конституция, която той счита за парцал. Бихме разговаряли с тях, само че в случай че ни поканят като мощ, само че като виждам и тук въжето се къса още от сега”, сподели Йорданов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР