Ние бихме искали стенограма от срещата във Варна, за да

...
Ние бихме искали стенограма от срещата във Варна, за да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова настоява за стенограма от срещата с Ердоган

Ние бихме желали стенограма от срещата във Варна, с цел да стане обществено всичко, което се е говорило и да се схванат диалозите с ясни и безапелационни позиции.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила по време на конференция в Пазарджик.

По думите й диалозите не могат да се нарекат исторически, а събитието във Варна не е извънредно.

„ Срещата се организира, само че съответен резултат от нея няма “, уточни още Нинова.

Според нея разговорът сред Турция и Европейски Съюз в никакъв случай не е спирал.

„ Тази среща с нищо не е изключителна, тъй като през последните 3 години са извършени сходни 12 срещи по същите въпроси - на първо място мигрантската рецесия “, безапелационна бе тя.

Нинова дефинира срещата като продължение на досегашния разговор по нерешени и противоречиви въпроси.

„ Няма съответен резултат и прогрес по нито един въпрос. Продължаваме да слагаме въпросите за българския народен интерес “, разяснява ръководителят на Българска социалистическа партия.

По тематиката за тракийските бежанци Нинова посочи, че това не е единствено въпрос на двустранни връзки.

Тя съобщи, че не е схванала има ли отговор и поставян ли е въпросът за изявлението на Ердоган като недопустимо и провокативно.

Конкретно за Пазарджик водачът на левицата съобщи, че упорства Агенцията за държавна и финансова ревизия и Сметната палата да ревизират покупко-продажбите на общината.

„ Българска социалистическа партия не демонстрира двойни стандарти и има идентична позиция по въпроса за това, че паралелната страна е обхванала и областите, и локалната управляващи “, уточни Нинова, като добави, че Българска социалистическа партия изрично се опълчва на практиката, в която няма конкуренция при публичните поръчки.

„ Принципът е един – ние се борим против паралелната страна “, разяснява водачът на опозицията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР