"Ние, "Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ", се обявяваме

...
"Ние, "Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ", се обявяваме
Коментари Харесай

Българските патриоти: Против сме връщане на ДПС във властта

"Ние, "Българските патриоти – Вътрешна македонска революционна организация, Воля и НФСБ ", се разгласяваме изрично срещу скандалните кадрувания, които се правят по места. След съвсем десетилетие още веднъж тече развой навън вкарване на Движение за права и свободи в ръководството на България ".

Това се показва в публична позиция на новата коалиция "Българските патриоти ", изпратена до медиите.

Ето и текста на цялата позиция, без редакторска интервенция:

"Ние, "БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ ", се разгласяваме изрично срещу скандалните кадрувания, които се правят по места. След съвсем десетилетие още веднъж тече развой навън вкарване на Движение за права и свободи в ръководството на България.

Последният образец: човек на Доган влезе в регионалната администрация на Смолян, откакто служебното държавно управление на Румен Радев предприе тотална замяна на втория ешелон на властта у нас. Младен Исаев – някогашен общински консултант от Движение за права и свободи и ръководител на Общинския съвет в Девин, е новият заместител регионален шеф на Смолян. Въпросното предопределение внесе напрежение измежду локалните хора и извади на показ истината за същината на новия длъжностен кабинет.

Същият е казусът и със заместител регионалния шеф на Видин Шишман Чаушев. Той е остарял кадър на Движение за права и свободи и това е прочут факт в цялата област.

Ние, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, изрично се противопоставяме на сходни безпринципни назначения, които легитимират една искрено антибългарска партия, чиито кръгове от компании и откровената турска интервенция посредством нея в българския политически живот успяхме да ограничим през последните години.

Припомняме, че един от главните правила, които сплоти "БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ " е точно недопускането на етническата партия Движение за права и свободи в ръководството на България.

Припомняме, че на парламентарните избори през 2009 година Движение за права и свободи завоюва 610 521 гласа. Партията на Доган влезе в Народното събрание и се трансформира в балансьор, от който зависеше българската политика. През 2017 година обаче с присъединяване ни като патриотична коалиция Движение за права и свободи взе два пъти по-малко – 315 976 гласа. Влязохме в 44-ото Народно заседание и изместихме Движение за права и свободи от мястото ѝ на политически и управнически фактор. Не позволихме и втора етническа партия да влезе в българския парламент.

В рамките на 43-ото и 44-ото Народно заседание като политически субекти и трите партии показахме, че работим за това българският народен интерес да не бъде погазен. С дейности – а не на думи.

Ограничихме броя на секциите в Турция – спряхме опасността хора, които даже не приказват български, да гласоподават у нас и да дефинират кой да ни ръководи. Пресякохме опитите на Ердоган неприемливо да се меси във вътрешните работи на страната ни.

Тези наши постижения обаче бяха погазени от „ новите партии “ в късото и пагубно 45-о Народно заседание. Разреши се безконтролното увеличение на броя на секциите, което даде опцията на Турция още веднъж да стане фактор в страната ни. Акт, който граничи с национално изменничество.

Днес виждаме, че тази политика продължава – фрагменти на Движение за права и свободи влизат публично в ръководството на страната ни.

Ето за какво ние, "БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ ", заявяваме, че ще продължим да отстояваме българския народен интерес и ще се противопоставим на всевъзможни опити той да бъда погазен! Няма да позволим национално изменничество под каквато и да е форма!

Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Разговарят двама съкилийници: - Ти защо си тук? - Жертва на конкуренцията. -??? - Изработвах по-качествени пари от тези на банката. Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниТова удостовери пред шефовете на културните институции отрасловият министърОт партията изпратиха позиция до медиитеКакво още откриха учените:Главният прокурор е изпратил писмо до служебния вицепремиер по публичния ред и сигурност и министър на вътрешните работиКаква е причинатаМинистерството на опазването на здравето е разпоредило осъществяването на проверки„ Белавия “ ще се опита да компенсира това посредством увеличение на полетите до Оперативно-наблюдателно дело " България има максимален интерес от европейската интеграция на нашите съседи ", сподели президентът на взаимната конференция с президента на Португалия " Пред очите на всички се е правило източване на обществен държавен запас през АПИ ", съобщи на брифинг Георги СвиленскиКакво споделиха от прокуратурата за срещата с новия началник на ДАНСТя работела без лиценз или позволение от министерството на здравеопазванетоПротестиращите желаят оставката на основния прокурор Иван ГешевПо-рано Светлан Кичиков бе освободен от постаЕдин от най-легендарните облици в историята на малкия екран идва за първи път в България„ Онези, които притискат Турция по този метод, ще изгубят значим другар ”, предизвести ЕрдоганГрафичният процесор ще предложи обилни възможностиОт мрежата Как едно незнайно мъртво момиче от Париж има най-целув
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР