Нидерландското правителство заяви, че има намерение да отмени повечето от

...
Нидерландското правителство заяви, че има намерение да отмени повечето от
Коментари Харесай

Нидерландия планира махане на повечето рестрикции до края на месеца

Нидерландското държавно управление съобщи, че има желание да анулира множеството от антиковидните рестрикции до края на месеца, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30602
Барове и заведения за хранене още веднъж ще работят до 1 ч. след среднощ от 18 февруари вместо да затварят порти в 22 ч, както е в този момент.

Мерките за обществена отдалеченост на публични места ще отпаднат до края на месеца. Но посетителите ще би трябвало да показват документ за имунизация против Ковид-19, или документ за прекарана болест, или негативен резултат от тест за ковид.

Това ще разреши и на театрите и киносалоните, и на спортните обекти да възобновят работа при цялостен потенциал на феновете. А нощните клубове ще отворят порти единствено с тестване на всички гости. Същото ще е в действие и за фестивалите.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30602  6 287 нови случая на ковид 6 287 нови случая на ковид  Чехия отхвърли удължаването на основен закон за битката с ковид Чехия отхвърли удължаването на основен закон за битката с ковид  Испания отстрани наложителното носене на маски навън Испания отстрани наложителното носене на маски на открито
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР