Нидерландският нападател Найджъл Робърта е все по-близо до раздяла с

...
Нидерландският нападател Найджъл Робърта е все по-близо до раздяла с
Коментари Харесай

Ивайло Петков помага за трансфера на Робърта в Галатасарай

Нидерландският нападател Найджъл Робърта е все по-близо до разлъка с Левски. Атакуващият футболист е един от най-конвертируемите играчи на " сините " и управлението на клуба желае посредством продажбата му да влязат свежи средства в касата.

В Турция се появиха информации, че грандът Галатасарай е покрай привличането на Робърта. Истанбулският отбор е решил да промени политиката си и да се насочи към по-евтини и млади попълнения, откакто не съумя да завоюва купата през тази акция. Найджъл Робърта е бил препоръчан на именития треньор Фатих Терим от турски мениджъри, а от Галатасарай са изпратили скаут, който да следи изявите на нападателя с екипа на " сините ". Голямо рамо е блъснал и някогашният състезателен шеф на Левски Ивайло Петков, който има отлични контакти в Турция и се познава персонално с Терим.

Сериозен интерес към нидерландеца е показал и шотландският първенец Селтик, само че турцският отбор е спечелил наддаването. Локомотив (Москва) рано се е отказал от битката. В момента предстоят диалози с сътрудника на Робърта, а последната дума за прехвърлянето ще бъде на футболиста.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР