Нидерландски бизнесмен е проявил интерес към акциите на Пирин. Както

...
Нидерландски бизнесмен е проявил интерес към акциите на Пирин. Както
Коментари Харесай

Бизнесмен от Нидерландия е проявил интерес към акциите на Пирин

Нидерландски предприемач е показал интерес към акциите на Пирин. Както е известно, през седмицата към този момент някогашният притежател Пол Белогур разгласи отдръпването си от благоевградския клуб. Toй трансферира безплатно своите дялове на локалната община, написа " Тема Спорт ".

От Пирин обявиха пред сътрудниците, че към този момент водят диалози с евентуални вложители. И прибавиха, че има запитвания както от български, по този начин и от задгранични компании. Общината пък ще бъде възможен поръчител по транспарантно прекачване на акциите на нов притежател.
 Трансферни несгоди с някогашен футболист на Пирин (Благоевград)
Трансферни несгоди с някогашен футболист на Пирин (Благоевград)

Васил Христов бе притеглен от " биковете " като преотстъпен

Към момента благоевградчани дължат по две заплати на играчите. Те обаче стискат зъби. Няма футболист, който да е декларирал, че ще разтрогне контракта си по виновност на клуба.

Бюджетът за месечни хонорари е изпилен до краен лимит и сега е на равнище от 2015 година, разкри изпълнителният шеф на орлетата Велислав Елезов.

До 30 юни в касата на клуба би трябвало да постъпят към 700 хиляди лв.. В Благоевград се надяват, че с тях ще могат да завършат акцията и няма да им се наложи да развеят бялото знаме. Орлетата се надяват на добра посещаемост против Левски, като най-вероятно част от постъпленията от билети ще бъдат дадени на футболистите.
 Левски гостува на Пирин в незабавно търсене на победа
Левски гостува на Пирин в незабавно търсене на победа

Срещата на стадион " Христо Ботев " стартира в 15:15 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР