Нидерландия и Еквадор излизат в сблъсък на лидерите в група

...
Нидерландия и Еквадор излизат в сблъсък на лидерите в група
Коментари Харесай

Нидерландия и Еквадор влизат в спор, който може да ги прати на 1/8-финал

Нидерландия и Еквадор излизат в конфликт на водачите в група А на Световното състезание в Катар от 18:00 часа.

Двубоят ще може да наблюдавате тук на Gong.bg НА ЖИВО С КАРТИНА.

“Лалетата ” се изтезаха съществено със Сенегал в първи кръг и стигнаха до попадения чак в последните 5-6 минути преди приключването на постоянното време. Проблемите им в офанзива евентуално ще доведат до включването на Мемфис Депай като титуляр, което загатна и самият Луис ван Гаал. Един от хората към Депай пък сигурно ще бъде звездата на ПСВ Айнховен - Коди Гакпо, който означи първия гол против " лъвовете от Теранга ".

„ Трикольорите “ рано-рано си подсигуряваха триумфа над Катар в откриващия Мондиала дуел, а като цяло имаха и надалеч по-малко проблеми на терена, сполучливо съхранявайки сили. Опитният нападател Енер Валенсия потвърди, че не е за подценяване и сигурно ще бъде сериозна заплаха за Вирджил ван Дайк, Матайс де Лихт и третият в „ оранжевата “ защита, който евентуално ще бъде Нейтън Аке. 33-годишният таран наподобява ще бъде подготвен да стартира от първата минута на срещата, явяваща се опция някой от двата отбора да си обезпечи 1/8-финал.

И “оранжевите ”, и “Ла Три ” са в отлични серии. Нидерландците нямат загуба в последните си 10 мача, а при Еквадор поредицата е от 8 дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР