Нидерландецът Върнън Анита, който е спряган за сигурно ново попълнение

...
Нидерландецът Върнън Анита, който е спряган за сигурно ново попълнение
Коментари Харесай

Анита: Не е сигурно, че ще подпиша с ЦСКА

Нидерландецът Върнън Анита, който е спряган за несъмнено ново попълнение на ЦСКА, приказва пред локалните медии, като призна, че сега води договаряния с клуба, само че към момента не е ясно дали ще подпише контракт. По думите му контрактът ще е кратковременен - за 4 месеца.

Анита също по този начин бе безапелационен, че най-важното нещо за него сега е да се завърне на терена. Полузащитникът не е играл футбол от близо 9 месеца. За последно той записва 90 минути за Вилем II при гостуването на АДО Ден Хааг на 15 май 2019 година. След това халфът се завърна в Лийдс, където обаче не съумя да завоюва доверието на Марсело Биелса и договорът му бе преустановен при започване на септември.

" Пристигнах в София в сряда. Веднага започнах тренировки. Днес също ще упражнявам. Преговаряме за 4-месечен контракт. Все отново най-важното е да се завърна на терена. Засега обаче не е несъмнено, че ще подпиша. Хубаво е, че мога да приказвам на нидерландски с две от момчетата в ЦСКА - Жанио Бикел и Едвин Джеси ", изясни Анита пред " Elfvoetbal.nl ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР