Нидерландецът Върнан Анита е пред договор с ЦСКА-Сф. Халфът тренира

...
Нидерландецът Върнан Анита е пред договор с ЦСКА-Сф. Халфът тренира
Коментари Харесай

ЦСКА-Сф взима Върнан Анита

Нидерландецът Върнан Анита е пред контракт с ЦСКА-Сф. Халфът тренира с " алените " към този момент трети ден и се чака да подпише до края не сезона, пишат медиите в родината му.
" В София съм от сряда, започнах незабавно тренировки, преговаряме за 4-месечен контракт. В последна сметка е значимо още веднъж да играя, само че към момента не е несъмнено дали ще подпиша. Хубаво е, че мога да приказвам на холандски с част от момчетата тук ", разгласи Анита. 30-годишният нападателен футболист до момента бе благосъстоятелност на Лийдс, само че игра за последно чартърен в родината си за Вилем II. Той е артикул на школата на Аякс и два пъти е първенец на Холандия и 1 път печели купата, като е изиграл 109 мача с 5 гола за " аяксите ". 5 сезона е играл в Нюкасъл, 4 от тях във Висшата лига. Анита има и 3 мача за националния тим на " лалетата ".
От " Армията " пък си потегли португалецът Жанио Бикел. Бившият състезател на Херенвеен и НАК Бреда към този момент е в Съединени американски щати, с цел да мине на медицински прегледи, на този стадий с необявен клуб. Бикел ставаше свободен сътрудник през лятото и поради това се стигна до мълниеносен трансфер.
В профилирания уебсайт transfermarkt.com халфът е оценен на 1 млн. евро, само че " алените " ще вземат за него много по-малко. На " Армията " Бикел ще бъде сменен точно от Анита, който обаче не е играл от началото на септември.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР