Нидерландецът Стайн Спиерингс подписа с Левски за три години, обявиха

...
Нидерландецът Стайн Спиерингс подписа с Левски за три години, обявиха
Коментари Харесай

"Левски" привлече така желания Спиерингс

Нидерландецът Стайн Спиерингс подписа с " Левски " за три години, оповестиха " сините " на формалния си уебсайт. Полузащитникът е трето ново попълнение на " Герена " през тази зима след привличането на бранителя Деян Лозев и национала Симеон Славчев.

Спиерингс е роден на 12 март 1996 година в Алкмаар и е висок 187 сантиметра. Започва да тренира в локалния АЗ. Пробива в първия отбор и на 13 февруари 2015 година дебютира против ПСВ Айндховен. До края на сезона играе и при 4:1 над " Екселсиор ". След това е пратен чартърен в " Спарта " Ротердам, където оказва помощ на тима да завоюва промоция за елита. На 7 януари 2019 година подписва контракт с " Валвайк ", откъдето идва в " Левски ".

В края на 2019 година 23-годишният Спиерингс дойде в София, с цел да запознае с базата на " сините ", само че защото имаше настоящ контракт с " Валвайк " до последно се спекулираше дали ще се съгласи да премине на " Герена " или ще избра да остане в отбора си. В последна сметка двата клуба са се разбрали за трансферната сума, а Спиеринг ще отпътува за Сандански, с цел да се причисли към лагера на новите си съотборници.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР