Нидал Алгафари обяви в предаването Твоят ден, че вярва, че

...
Нидал Алгафари обяви в предаването Твоят ден, че вярва, че
Коментари Харесай

Алгафари: Политиците са достатъчно разумни и ще направят така, че да се стабилизира държавата

Нидал Алгафари разгласи в предаването " Твоят ден ", че има вяра, че " политиците са задоволително рационални и ще създадат по този начин, че да се стабилизира страната ". " Има вид за сформиране на държавно управление, което да направи значително добрини. Така хората ще ги поддържат. Това е оптимистичният вид. Да слагаме ултиматуми до средата няма да докара. Няма да има предварителни парламентарни избори ", сподели той.

Според него Кирил Петков е сътворил нелепост с така наречен случай с кодовете. " Българинът усили недоверието си. Няма пушек без огън е правилото, на който сме. Така ерозира политическата система и се разрушава системата. Това ще докара до още по-голям отлив от гласуването. Най-добрият вид е " Български напредък " да направи кабинет, който да не е формиран от политически водачи, а да е програмен. Тогава ще има и плаващи болшинства по разнообразни тематики, по този начин Политическа партия ще гласоподават с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", предвижда той.

Политологът Димитър Ганев остава песимистичен към сформиране на държавно управление. " Всяка една хипотетична коалиция ще би трябвало да заплати висока цена. Ако има два разновидността - коалиция към евроатлантическа платформа - Политическа партия ще би трябвало да се коалира с ГЕРБ, или хартиена коалиция - ГЕРБ ще би трябвало да се коалира с Българска социалистическа партия. Приближават локални избори и в случай че се създадат сходни обединения, ГЕРБ ще подарят успеха в огромните регионални градове на Политическа партия. Само с третия мандат има късмет за кабинет ", счита Ганев. И добавя, че не би трябвало да се чака увеличение на изборната интензивност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР