Ни вест, ни кост от бащата на двете абитуриентки от

...
Ни вест, ни кост от бащата на двете абитуриентки от
Коментари Харесай

Ни вест, ни кост от 47-годишния Костадин от Средец. Осми ден семейството му тръпне в ужас

Ни новина, ни кост от бащата на двете абитуриентки от Средец. 47-годишния Костадин Стоянов Йонев осми ден е в неопределеност, а фамилията му трепетно чака информация от полиция и познати за положението на мъжа.

„ Към момента няма нови данни, към момента тече издирвателната акция ”, показаха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, написа Флагман.бг.

``
реклама

Припомняме, че Костадин изчезна на 4 февруари, а три дни по-късно автомобилът му - Фолксваген Поло, бе открит от униформените край Приморско. Той е бил заключен и без белези от разтрошаване, което означа, че мъжът от странджанското село самичък е стигнал до мястото.

Преди дни Флагман.бг разказа цялата семейстна история на 47-годишния мъж. Шофьорът на интернационалните транспорти имал персонални проблеми, които може би са главен фактор за изгубването му.

Йонев имал известна причина да тъгува през последните дни. От една страна по време на една от продължителните командировки в чужбина, той изгубил част от зрението на едното си око и се тормозил, че повече няма да може да кара, с което приходите на фамилията му ще спаднат фрапантно. От друга страна няколко дни преди да изчезне той погребал сестра си, а родителите му, живеещи в близкото село Дюлево, оттогава не били на себе си.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР