NFT Credo пусна в продажба два от сребърните медала за

...
NFT Credo пусна в продажба два от сребърните медала за
Коментари Харесай

Първите NFT-та от колякцията на Наско Сираков вече са в продажба

NFT Credo пусна в продажба два от сребърните медала за 60-ия празник на мажоритарният притежател на „ ПФК Левски “ Наско Сираков, както и първата от десетте NFT серии на голмайстор №1 на „ Левски “ за всички времена, които са част от  сбирката „ Легенди “.

Денят за старт на продажбата не е определен инцидентно – на тази дата през 1968 година е реализиран историческото 7:2 над „ ЦСКА “, а през 1993 година България изживява паметна вечер на „ Парк де Пренс “ при успеха с 2:1 над Франция и се класира за Мондиал’94 в Съединени американски щати.

Легендарният нападател, е с голяма заслуга за невероятното показване на националния ни тим оттатък Океана. Този миг е показан и в първата NFT-серия „ Black ”,  която е към този момент в продажба –  насладата на Сираков, откакто Христо Стоичков открива резултата против Гърция във втория дуел на „ лъвовете “ на Световното.

В мача с Аржентина, с попадението си при триумфа с 2:0 Сираков не просто „ подпечатва “ билетите на тима за 1/8-финалите, само че и се трансформира във втория българин след Христо Бонев с голове на две международни шампионати и в единствения, разписвал се с глава на два разнообразни Мондиала.

NFT-та сбирката „ Легенди “ показва незабравими моменти от кариерата на Наско Сираков, с които се отбелязва 60-ия му празник.

По този мотив през април той получи от генералния спонсор на „ ПФК Левски “ Palms Bet особено направени за случая 60 сребърни медала. Средствата от продажбата на скъпите колекционерски продукти с лика на голмайстора ще бъдат дарени на клуб.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР