НФСБ ще внесе сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за

...
НФСБ ще внесе сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров за
Коментари Харесай

НФСБ внася сигнал до Цацаров за купуване на гласове в заложни къщи, магазини и кафенета 

НФСБ ще внесе сигнал до основния прокурор Сотир Цацаров за проведено пазаруване на гласове в заложни къщи, магазини и кафенета. Това разгласи водачът на НФСБ Валери Симеонов след среща с Цацаров.

Срещата, която се състоя в Народното събрание, имаше за цел да бъдат разисквани ограниченията против пазаруването на гласове, както и използването на Закона за отбрана от шума в околната среда.

Валери Симеонов разяснява, че към сегашния миг има закон, който не се ползва дейно, и без значение от надписите: "купуването и продаването на гласове е закононарушение " - гласове се купували всеобщо.

Проследили сме цялата скица за пазаруване на гласове - тя се прави или в съответно кафене, или в магазините, а в по-големи градове - и в заложни къщи, изясни Симеонов.

Според него са нужни ограничения за ограничение на пазаруването на гласове, които да бъдат подхванати предвид на сигналите, които ще бъдат импортирани в прокуратурата.

Относно Закона за отбрана от шума в околната среда, Валери Симеонов осведоми, че от през днешния ден, със заповед на министъра на вътрешните работи, се упълномощават полицейските чиновници да издават актовете за установени нарушавания. "Вече няма спънка полицейските ръководства в цялата страна да стопират озвучаване, да запечатват заведения и да изземват озвучителни уредби на цигански сватби ", сподели Симеонов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР