НФСБ ще се яви самостоятелно на предстоящите евроизбори. Това обяви

...
НФСБ ще се яви самостоятелно на предстоящите евроизбори. Това обяви
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не можем да се правим, че не виждаме как ВМРО и Атака се подготвят за самостоятелно явяване на евровота

НФСБ ще се яви независимо на идните евроизбори. Това разгласи пред публицисти в Народното събрание съпредседателят на "Обединени патриоти " и водач на НФСБ Валери Симеонов.

Вчера стана ясно, че той е повдигнат от структурите му за лидер на листата.

НФСБ извърши нужните дейности за независимо явяване на изборите. Това не е дефинитивно решение, тъй като Валери Симеонов не е водач на еднолична партия. За два месеца договаряния с господин Каракачанов, общото време, за което сме говорили за общо явяване на европейските избори е не повече от пет минути. Така че ние не можем да чакаме и да се вършим, че не виждаме по какъв начин редом другите две партии се приготвят за независимо явяване, съобщи Симеонов, представен от БНР.

НФСБ няма да правят отстъпка от позицията си за по-висок предел на преференциите, съобщи политикът: "Ние сме срещу намаляването на прага и оставянето му в размера, който е в този момент, тъй като по този метод даваме опция в Народното събрание и в институциите на България да влизат несигурно количество Байганьовци - хора с заболели упоритости и със средства, с които си купуват, на процедура това става, местата в общинските препоръки на България, в Народното събрание и по този начин нататък ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР