НФСБ ще предложи в коалицията на "Обединени патриоти" оставката на

...
НФСБ ще предложи в коалицията на "Обединени патриоти" оставката на
Коментари Харесай

НФСБ иска главата на Ангелкова, закриляла мутрите

НФСБ ще предложи в обединението на "Обединени патриоти " оставката на министъра на туризма Николина Ангелкова. Това ще се разиска на съдружен съвет. Ангелкова покровителства мутрите в туризма. Валери Симеонов няма вкус към министерския пост. При нас няма принцип стани да седна. Може да се откри специалист от НФСБ, който да поеме поста. Това съобщи пред "Канал 3 " заместник-председателят на НФСБ Борис Ячев.

"Няма да подкрепим утвърждението на Истанбулската спогодба в пленарна зала. Идеята за референдум не е обсъждана в обединението на "Обединени патриоти ", тъй като няма да е годен и деен. Това е ненужно харчене на пари ", сподели Борис Ячев.

"Има прискърцвания в "Обединени патриоти ". Валери Симеонов е прочут с директния си звук. Каруцата скърца, когато върви. Има неща за които трите обединения не са на едно мнение, само че в последна сметка излизаме обединени. Когато каруцата не скърца е рисково за Оперативна програма и формата на държавното управление. Няма провал и проблеми в обединението ", добави Ячев.

Той означи, че в обединението не престават да желаят оставката на Валери Жаблянов от Българска социалистическа партия.

Борис Ячев разяснява и дали Камен Плочев би трябвало да подаде оставка като шеф на НЗОК. "Не би трябвало да се бърза, в случай че той си отиде, няма кой да подпише и един документ. Писмото му е политически и административен акт ", добави Ячев.

Според него няма война сред Румен Радев и Бойко Борисов, а се основава напрежение сред институциите.

"Има две кандидатури за ръководител на Антикорупционния орган - ръководителят на КОНПИ Пламен Георгиев, повдигнат от ГЕРБ и Оперативна програма и Николай Николов от Комисията за попречване на спора на ползи повдигнат от Българска социалистическа партия ", сподели още Борис Ячев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР