НФСБ подкрепи създаването на Временна анкетна комисия за разходите от

...
НФСБ подкрепи създаването на Временна анкетна комисия за разходите от
Коментари Харесай

Валери Симеонов: БСП преминава от скандал в скандал – виждаме дребнава и повърхностна опозиция

НФСБ поддържа основаването на Временна анкетна комисия за разноските от ковид, тъй като би трябвало да има гласност, само че се разгласи срещу тя да бъде управлявана от Българска социалистическа партия, с цел да не бъде употребена за политически цели по лекомислен и свадлив метод.

„ Изтъкнахте остарялата европейска процедура опозицията да оглави комисия, която ревизира ръководещите. Трета година обаче прекосяваме от скандал в скандал – това е моделът на позиционното държание на Българска социалистическа партия. Нищо европейско, а като цяло - дребнава, повърхностна и неконструктивна съпротива “, съобщи по време на дебатите в Народно събрание през днешния ден водачът на НФСБ Валери Симеонов.

„ Българска социалистическа партия цели друго: Председателят на тази Комисия ще има повече медийно наличие. Това желае опозицията - да отразява или внушава тяхното мнение, а не мнението на груповия орган. В името на обективността ръководителят на Комисията не би трябвало да е от Българска социалистическа партия “, прикани Валери Симеонов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР